فراخوان برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، مسابقات ورزشي هفته تربیت بدنی را در 3 رشته ورزشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی فرهنگی، مديريت تربيت بدني دانشگاه به منظور افزایش نشاط و تحرک دانشجویان، مسابقات ورزشي هفته تربیت بدنی را در سه رشته شطرنج، دومینو و دارت از روز یکشنبه 12 آبان 98 برگزار می کند.
ورزشكاران علاقمند تا 12 آبان 98 فرصت دارند برای ثبت نام و يا كسب اطلاعات بيشتر به نشانی: خيابان قدس، نبش كوچه فردانش، ساختمان معاونت دانشجويي فرهنگی دانشگاه، طبقه دوم، مديريت تربيت بدني، اداره مسابقات و تيم هاي ورزشی مراجعه و نیز با شماره تلفن 88974638 تماس برقرار کنند.
براي دريافت برنامه زمان بندی مسابقات ورزشی دانشجویان دختر به مناسبت هفته تربیت بدنی، اینجا كليك كنيد.
خبرنگار: نیلوفر کلانتری

فرزاد  سلطانپور