نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری برگزار می شود

نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری با هدف گرامیداشت یاد استاد و قدردانی از فراگیران موفق عرصه پژوهش های ارولوژی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، نخستین جشنواره پژوهشی استاد شهید دکتر غلامحسین نادری با هدف گرامیداشت یاد استاد و قدردانی از فراگیران موفق در عرصه پژوهش های مرتبط با اورلوژی، پنجشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۰ از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰  به صورت مجازی و حضوری در تالار امام حسین (ع) بیمارستان سینا برگزار می شود.
در این مراسم از ۵ برگزیده دستیاری و ۳ برگزیده دانشجویی از دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، تهران، شهید بهشتی، شیراز و گیلان به صورت حضوری-مجازی قدردانی خواهد شد.
لازم به توضیح است، داوری نهایی آثار و انتخاب برگزیدگان جشنواره در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ توسط هیئت داوران جشنواره صورت گرفت و پژوهشگران و پژوهش های برگزیده انتخاب شدند.
علاقمندان برای مشاهده زنده این برنامه در تاریخ مقرر می توانند اینجا کلیک کنند.

رضا  آسیابی

رضا آسیابی