پیام تبریک معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت روز پزشک

دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن یکم شهریور ماه سالروز بزرگداشت حکیم نامدار ابوعلی سینا و روز پزشک را به جامعه پزشکی تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، متن این پیام بدین شرح است:

یکم شهریور ماه، زاد روز دانشمند بزرگ، طبیب برجسته  و نامدار ایرانی، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا بهانه ای است برای پاسداشت خدمات و ایثار جامعه پزشکی کشور که همواره با تعهد به سوگند خود و عمل به مسئولیت اجتماعی خویش، نجات جان و مراقبت از سلامت انسان‌ها را در اولویت قرار داده و در تمام سختی‌ها و فراز و فرودها برای خدمتگزاری به مردم خالصانه گام برداشته‌اند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند تمامی پزشکان، این روز  خجسته را به خانواده بزرگ جامعه پزشکی  به‌ویژه اساتید، پزشکان و دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت عرض کرده و از خداوند متعال سلامتی، بهروزی و موفقیت روز افزون آنان را خواستارم.

آذر شهبازی

آذر شهبازی