لیست اخبار صفحه :100
دکتر اکبر فتوحی: واریانت دلتا قدرت انتقال بیشتری دارد که موجب درگیری بیشتر  کودکان و خانواده‌ها شده است

دکتر اکبر فتوحی: واریانت دلتا قدرت انتقال بیشتری دارد که موجب درگیری بیشتر کودکان و خانواده‌ها شده است

استاد اپیدمیولوژی و عضو هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: موج پنجم موج بسیار بزرگی است. متأسفانه هرروز رکوردهای جدیدی چه ازنظر تعداد مراجعه کنندگان، تعداد بستری و حتی آمار مرگ‌ومیر بیماران ثبت می‌کنیم. ویروس کرونا از ابتدا سرعت انتقال بالایی داشت و این سرعت بعد از حدود یک سال و نیم دو برابر شده است و می‌توان گفت قدرت انتقال واریانت دلتا شصت درصد بیشتر از واریانت آلفا و همچنین دو برابر واریانت اصلی است که از چین خارج‌شده است. این سرعت انتقال، منجر به درگیری‌های بیشتری در خانواده‌ها و به‌خصوص اطفال شده است. راه‌حل اصلی ایمنی است که یا عمدتاً از طریق واکسن تحقق پیدا می‌کند و یا از طریق ابتلا و تعادل بین این‌که چه نسبتی از مردم ایمنی به دست می‌آورند از طریق ابتلا و یا واکسن و رفتاری که ویروس در ایجاد واریانت های جدید خواهد کرد، تعیین‌کننده افق یکی دو سال آینده خواهد بود. در این موج نظام سلامت و کادر درمان تجربه بهتری در مدیریت بیماری کووید پیداکرده‌اند و درمجموع شاهد کشندگی کمتری نسبت موج‌های قبلی هستیم. امیدواریم با واکسینه کردن به‌موقع افراد، عواقب ابتلا را کمتر کنیم.

دکتر محمد جلیلی: تنوع طرح‌های پژوهشی، شاخص موفقیت مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی است
برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش

دکتر محمد جلیلی: تنوع طرح‌های پژوهشی، شاخص موفقیت مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی است

رئیس مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: به‌منظور تقویت تحقیقات پژوهش‌ها در حوزه آموزش علوم پزشکی و جهت‌دهی و حمایت بیشتر از طرح‌های پژوهشی، مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی تشکیل شد. فعالیت‌های این مرکز منحصر به دانشکده پزشکی و مجموعه پزشکی نیست، همه حوزه‌ها را در برمی‌گیرد. از مهم‌ترین فعالیت‌های این مرکز مشارکت در چند پابلیکیشن بین‌المللی و انتشار یک گایدلاین خیلی مهم در بحث Best Evidence Medical Education بوده است. تنوع طرح‌های پژوهشی و مشارکت پژوهشگران یک شاخص موفقیت محسوب می‌شود که بتوانیم طرح‌هایی داشته باشیم از طیف وسیعی از اعضای هیئت‌علمی و همکارانی که در دانشکده‌های مختلف مشغول به‌ کار هستند و بازخوردهای اعضای ‌هیئت‌علمی بستر حمایت از طرح‌های پژوهشی را فراهم می‌کند. مهم‌ترین کارهایی که در این مرکز انجام می‌شود بحث توسعه مشارکت اعضای هیئت‌علمی در فعالیت‌های پژوهشی حوزه آموزش پزشکی است.

دکتر حمید چوبینه: دانشگاه یک نهاد مسئولیت پذیر اجتماعی است که در حوزه‌های مختلف جامعه نقش آفرین است و حضور پیدا می کند
برندآفرینی مشارکتی در حوزه بهداشت و درمان

دکتر حمید چوبینه: دانشگاه یک نهاد مسئولیت پذیر اجتماعی است که در حوزه‌های مختلف جامعه نقش آفرین است و حضور پیدا می کند

عضو هیئت علمی گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی، مدیر عامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران و عضو هیئت مدیره انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری ایران گفت: وظیفه اصلی دانشگاه‌ کمک به‌سلامت و آموزش درست به مردم است . همچنین تربیت مدیران مجرب برای سیستم سلامت کشور، ازجمله وظایف مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب می‌شود. دانشگاه علوم پزشکی تهران نهادی است که در تمامی شاخه‌ها از مسئولیت‌پذیری اجتماعی بالایی برخوردار است. این مسئولیت‌پذیری در دوران کرونا به نقطه خود اوج رسیده است، زمانی که کادر درمان ازجان‌گذشتگی کنند و صحنه‌های زیبایی می‌آفرینند. همچنین روحیه نیکوکاری و مهربانی در تک‌تک آحاد جامعه و در برخورد با کادر درمان بسیار چشمگیر است. در محیط دانشگاه ما نیازمند ارتباطات خوب و آموزش رفتارهای صحیح بین شهروندان دانشگاهی هستیم.

تجهیز اورژانسی 30 تخت بستری موقت کووید در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

تجهیز اورژانسی 30 تخت بستری موقت کووید در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

با تصمیم کمیته مدیریت بحران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و باهدف کمک به کاهش اشغال تخت‌های بستری در موج پنجم کووید، بخش LDR این مرکز به همت خیرین سلامت برای ارائه خدمات درمان بستری موقت تجهیز شد. این تصمیم که با تلاش تعدادی از خیرین سلامت در تجهیز به هنگام فضای LDR و بسیج نیروهای درمانی مجتمع از عصر سه‌شنبه 28 تیر 1400 آماده بهره‌برداری برای ارائه خدمات تزریق رمدسیویر و داروهای سرپایی به بیماران مبتلا به کرونا شد؛ تاکنون توانسته در مدیرت تخت‌های بستری و کاهش مدت اقامت بیماران موج پنجم کرونا در این مرکز کمک شایانی کند. توضیح این‌که در این بخش بستری موقت کرونا روزانه به 250 تا 300 بیمار مبتلا به کووید بر اساس تجویز پزشک 5 دوز داروی رمدسیویر در 5 روز تزریق می‌شود که اگر قرار بود همه این بیماران بستری شوند هر یک، 5 روز تخت را به خود اختصاص می‌دادند؛ بدیهی است که با این حجم مراجعات در موج پنجم کرونا، امکان پاسخگویی به همه مراجع میسر نمی‌شد.

مأموریت گروه خدمات الکترونیک، فرهنگ‌سازی و چگونگی ارائه خدمات پزشکی از راه دور است
برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش

مأموریت گروه خدمات الکترونیک، فرهنگ‌سازی و چگونگی ارائه خدمات پزشکی از راه دور است

دکتر سید سینا مرعشی، مدیرگروه سلامت الکترونیک به همراه دکتر علیرضا آتشی عضو هیئت‌علمی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا در خصوص پزشکی از راه دور گفت گو کردند. دکتر مرعشی هدف این گروه را تربیت متخصصان و دانشجویان به‌منظور افزایش مهارت و دانش آنان برای ارائه خدمات سلامت در بستر فضای مجازی یا تله مدیسین بیان کرد و گفت: ارزش‌افزوده این رشته، امکان برقراری ارتباط و ارائه خدمات غیرحضوری بین خدمت گیرنده یا بیمار و خدمت دهنده از طریق تله مدیسین یا پزشکی از دور است. یکی از چشم‌اندازهای جذاب این رشته خدمات‌رسانی به مناطق دوردست و مناطقی است که از کمترین تجهیزات و امکانات درمانی بهره‌مند هستند. دکتر آتشی هم با بیان راهکارهای موردنیاز ایجاد این رشته گفت: لازم است در این خصوص سیاست‌گذاری خدمات بهداشتی، تغییر تعرفه‌ها و نظام پرداخت‌ها و در کنار آن استفاده از سطح متناسبی از فناوری اطلاعات در بهبود خدمات پزشکی از راه دور به‌منظور کمک به بیماران در قالب سلامت الکترونیک صورت گیرد. همچنین از کاربردهای این رشته ثبت، مدیریت و بازیابی اطلاعات و دیتاهای بیماران برای استفاده مجدد است.

کلیپ برگزاری نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه با هیئت رئیسه بیمارستان سینا

کلیپ برگزاری نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه با هیئت رئیسه بیمارستان سینا

نشست اضطراری اعضای منتخب هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با هیئت رئیسه بیمارستان سینا در خصوص وضع بحرانی موج پنجم و گسترش سویه دلتا کووید19 پنجشنبه 31 تیرماه سال 1400 در بیمارستان سینا برگزار شد.

دکتر محمود متوسل: وحدت رویه گروه معارف در آزمون و آموزش باعث تثبیت جایگاه این گروه در دانشگاه شده است
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش

دکتر محمود متوسل: وحدت رویه گروه معارف در آزمون و آموزش باعث تثبیت جایگاه این گروه در دانشگاه شده است

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گروه معارف به دانشجویان مقطع کارشناسی و علوم پایه دانشگاه در تمامی دانشکده‌ها خدمات ارائه می‌دهد. طبق ارزیابی که از گروه‌های معارف سراسر کشور در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صورت گرفته، گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی تهران جزو گروه‌های برتر قرار دارد. متناسب با نیاز و شرایط دانشجو محتوای کتاب‌ها و متون درسی به‌روزرسانی می‌شود. وحدت رویه در آزمون و آموزش کمک کرده که گروه در دانشگاه جایگاه خودش را تثبیت کند گروه معارف آنچه را که تولید می‌کند و ارائه می‌دهد مباحث نظری در حیطه‌های اعتقادی، حیطه‌های اخلاق و حیطه‌های رفتاری است و انتظار داریم که افرادی که قرار است در آینده به مردم خدمات درمانی و آموزشی بدهند ازنظر اعتقادی و اخلاقی ارتقا داشته باشند.

دکتر عبدالمحمد کجباف زاده: سلول درمانی را برای بی اختیاری ادرار اطفال انجام دادیم
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه پژوهش»

دکتر عبدالمحمد کجباف زاده: سلول درمانی را برای بی اختیاری ادرار اطفال انجام دادیم

رئیس مرکز تحقیقات اورولوژی کودکان و پزشکی بازساختی، فوق تخصص اورولوژی کودکان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه پژوهش» گفت: وقتی قدم جایی می‌گذارید که استاد قریب و دکتر حسن اهری در آنجا بوده اند باید افتخار کنیم زیرا این افراد تحقیق کردن را برای ما نهادینه کردند. در حال حاضر از دانشگاه‌های مختلف به‌غیر از دانشگاه خودمان پایان‌نامه دارم. سیستم را طوری طراحی کردیم که تشخیص را قبل از تولد داشته باشیم. 9 آزمایش ویروسی حتی HIV را برای بافت هایی که برای انسان استفاده می شود انجام می دهیم.

دکتر قاسم محمدخانی: گروه‌های مختلف علمی با ارائه ایده‌های سازنده و الگوسازی به یکپارچگی علمی خواهند رسید
مستند برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش

دکتر قاسم محمدخانی: گروه‌های مختلف علمی با ارائه ایده‌های سازنده و الگوسازی به یکپارچگی علمی خواهند رسید

مدیرگروه شنوایی‌شناسی دانشکده توان‌بخشی در گفت‌وگو با مستندسازان فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران در تشریح فعالیت‌های آموزشی این دانشکده گفت: گروه شنوایی‌شناسی در سطح بین‌الملل حرکت‌های مفیدی داشته و بعضی از نرم‌افزارها را بومی‌سازی کرده و به‌جرات می‌توان گفت لیدر گروه‌ها درسطح بین‌الملل است. با انجام کارهای مفید و بزرگ باوجود کمبود تجهیزات می‌شود به خودباوری رسید. همه گروه‌ها می‌توانند دربعد پژوهشی با ارائه نظریات سازنده به یکپارچگی علمی برسند. استفاده از تجربیات اساتید بزرگ در بعد آموزشی خیلی کمک‌کننده است. ارزش‌افزوده گروه شنوایی‌شناسی چاپ مجله و اعضای هیئت‌علمی آن است و فعالیت‌های نوآورانه گروه طراحی پرسشنامه است. دیده شدن فعالیت‌های پژوهشگران بهترین مدل انگیزشی است. داشتن پایان‌نامه و پروژه‌ها و تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه‌های دیگر و ایجاد وبینار بین‌المللی ازجمله فعالیتهای مفید این گروه بوده است.

دکتر اکبر فتوحی: ویروس کرونا دلتا قدرت انتقال زیادی دارد و سوش غالب در بسیاری از کشورها شده است
توضیحات استاد اپیدمیولوژی دانشگاه درباره واریانت دلتا

دکتر اکبر فتوحی: ویروس کرونا دلتا قدرت انتقال زیادی دارد و سوش غالب در بسیاری از کشورها شده است

استاد اپیدمیولوژی و عضو هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه گفت: سوش دلتا به دلیل قدرت انتقال بالاتری که دارد 60 درصد بیشتر از سوش انگلیسی یا آلفا و بیش از دو برابر نسبت به سوش اولیه ای که اصولاً پاندمی با آن شروع شده قدرت انتقال دارد و طبیعی است که این قدرت انتقال در کنار رعایت کمتر اقدامات بهداشتی باعث رخ دادن این خیز جدید شده است. علائم واریانت دلتا خیلی شبیه به سرما خوردگی شدید است و از دست دادن بویایی دراین واریانت کمتر دیده شده است. آبریزش بینی، گلودرد، عطسه و سردرد علامت های غالب آن است و در اوایل آن کمتر علائم تنفسی دیده می شود.

تنظیمات قالب