دکتر شعبان علیزاده: یکی از بحث های مهم و با اهمیت در دوران کرونا، بحث ایمنی زیستی کارکنان بود
دکتر شعبان علیزاده سرپرست اداره امور آزمایشگاه های تشخیص طبی معاونت درمان دانشگاه در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: ما در حوزه ای که مشغول خدمت هستیم در حدود 225 آزمایشگاه داریم که از این تعداد حدود 30 مورد آزمایشگاه بیمارستانی و حدود 35 مورد درمانگاه و کلینیک و بقیه به صورت آزمایشگاه های خصوصی هستند که به صورت مستمر با این آزمایشگاه ها هم به عنوان نقش نظارتی و هم به عنوان بازوی مشورتی و آموزشی در تعامل هستیم. تست ها و یا آزمایش هایی که برای بحث کووید 19 انجام می شد، در قالب پروتکل های درمان و پیشگیری کشوری بود که به صورت منظم به روزرسانی و ابلاغ می شد. در حوزه ی علوم پزشکی تهران، اولین آزمایشگاهی که این بیماری را به صورت رسمی گزارش کرد، دانشکده بهداشت بود. تشخیص مولکولی به لحاظ زیرساخت به فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و استانداردسازی نیاز دارد. ما تلاش می کنیم یک ساختار مجازی خیلی منسجمی در حوزه آزمایشگاه تشکیل بدهیم تا بتوانیم، ارتباط خیلی نزدیک و تعامل خوبی با آزمایشگاه ها داشته باشیم.
ثبت خاطرات کرونایی کادر درمان بخش عفونی مردان مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران - قسمت ششم
بخش ششم خاطرات کادر درمانی بخش عفونی مردان مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام مبارزه با بیماری کرونا را در این فیلم می بینید.
بازدید دکتر محمد نهاوندیان از پروژه بزرگ مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاون اقتصادی رئیس جمهور روز پنجشنبه نهم مرداد 99 از ساختمان مهدی کلینیک مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دیدن کرد. دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر اعتمادیان مدیرعامل موسسه محب سلامت مهدی و دکتر علی جعفریان عضو هیئت مدیره این موسسه دکتر نهاوندیان را همراهی کردند.
دکتر محمد افضلی مقدم: طب اورژانس با بحران عجین است؛ آمادگی و هوشیاری از مشخصه های افرادی است که در این رشته فعالیت می کنند
سرپرست اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در گفت وگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: با کمک رییس مجتمع و دیگر همکاران توانستیم ایده های خود را پیاده سازی کنیم. الگوریتمی طراحی و ورودی بیماران واگیر تنفسی را از بیماران عادی جدا کردیم. تمهیدات ایمن سازی بخش ها به طور مداوم انجام شد. با کمک از اساتید سایر بخش هایی که درگیری کمتری داشتند، وبینارهای در سطح ملی برگزار و تلاش کردیم تا تجربیات خود را در اختیار سایر مراکز درمانی بگذاریم. در حال حاضر نیز وبینارهایی در سطح بین المللی در حال برگزاری است که مکان آن در دانشگاه بوده و اساتید ما تجربیات خود را در آن منتقل می کنند. تیم درمان باید خود را با انواع بحران سازگار کند و پاسخگوی بیماران باشد، همچنین باید فضاهای فیزیکی از پیش طراحی شده ای برای این کار در نظر گرفته شود. از کمک های مردمی و خیرین با عنوان حماسه می توان یاد کرد که تداعی کننده سال های دفاع مقدس بود. از تک تک اعضا تیم اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تشکر می کنم. باید به سمتی برویم تا زندگی با کرونا را یاد بگیریم.
خاطرات کرونایی کادر درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران - قسمت پنجم
بخش پنجم خاطرات کادر درمانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام مبارزه با بیماری کرونا را در این فیلم می بینید.
معرفی درمانگاه قلب بیمارستان سینا
دکتر عباس سلیمانی، رئیس بخش قلب بیمارستان سینا، در مصاحبه ای ویدئویی درمانگاه قلب این مرکز را معرفی کرد.
گرامیداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در شهرستان اسلامشهر
واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای گرامیداشت هفته جهانی شیر مادر سال ۹۹ با محوریت «سیارهای سالم با حمایت از تغذیه با شیر مادر» برنامههای آموزشی برگزار میکند.
جشن ضبط دویستمین مصاحبه مستند کووید 19 در دانشگاه
دکتر ماشاءاله ترابی به مناسبت دویستمین ضبط مصاحبه های مستند مسیرنمایی پیشرفت مدیریت کووید 19 در گفتگویی با بیان اینکه ما خودمان را مسئول می دانیم که روی نقاط تمایز دانشگاه نورافکن بیندازیم و بتوانیم آن را به خوبی نمایش دهیم افزود: کرونا فرصت عظیمی برای نشان دادن توانمندی ها و وجوه تمایز دانشگاه بود. همه از ساخت مستند کووید 19 استقبال کردند؛ کتاب هم که منتشر شود بیشتر خودش را نشان می دهد و در کنار آن فیلم های ترکیبی و موضوعی نمایش خوبی به جا می گذارد. کرونا فشار و ناملایمات سنگینی به ما وارد کرد اما دانشمندان و گروه پزشکی بهترین دستاوردها را داشتند. مدیریت بحران کووید 19 با نوآوری و خلاقیت های متعدد همراه شد. از همه گروه های درمانی و بهداشتی و حتی جهادگران که در زمینه کرونا خدمت کرده بودند برای ضبط مستند دعوت کردیم و کارهنوز ادامه دارد. مستند کووید 19 خروجی های متعدد دارد. در ارائه برخی خدمات در کرونا شگفتی خلق شده است. آموزش مجازی از 20 درصد به بیش از 90 درصد رسیده که دستاورد کم نظیری است.
دکتر تقی خرسندی آشتیانی: اولین هدف حفظ سلامت کادر درمان بود، نقش واقعی و اصلی را خیرین ایفا کردند
عضو هیئت علمی مجتمع بیمارستانی امیراعلم در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: تمام نیروی خود را صرف حفظ سلامت کادر درمان کردیم، اگر کادر درمان حفظ می شدند، سلامت بیماران هم خود به خود حفظ می شد. وقتی من پیشکسوت که 70 سال سن دارم در بین بیماران مبتلا حضور پیدا کنم، رزیدنت و پرستار و ... همه می آیند. با شناختی که از مردم داشتم خوب می دانستم که چه اتفاقی می افتد مردم بارها امتحانشان را پس دادند، یکی از کار های ما، جهت دادن به افراد خیر بود. ما باید اعتماد خیرین را جلب کنیم، ار تباط برقرارکردن با مردم بسیار اهمیت دارد. اگر خودم وارد بخش کرونا نمی شدم و از خیرین کمک می خواستم، آنها هیچ کمکی نمی کردند. شیرین ترین اتفاق در زمان کرونا کمک های مردمی و از جان گذشتگی کادر درمان بود. این مصاحبه ها بسیار کار ارزشمندی است، هرگونه ثبت و اطلاع رسانی ارزشمند است و کار ثبت شما ارزشمندتر.
محدثه مروتی: پرستار، پرستار همه است چه بیمار واگیر و چه غیر واگیر
سرپرستار مرکز قلب تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت :اگر دوباره شرایط بحران پیش بیاد ،من وهمکارانم آماده و داوطلب هستیم،تو بحران همه باید کمک کنند،هیچوقت نمیشه ما خودمونو کنار بکشیم ونخوایم کمک کنیم ،بخاطر اینکه نکنه مبتلا بشیم.