مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19»
زهرا قاضی: همدلی و همراهی کادر درمانی در بحران خصوصیت بیمارستان بهارلو است
مدیر پرستاری بیمارستان بهارلو در گفتوگو با مستندسازان «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه» گفت: خصوصیتی که بیمارستان بهارلو در مواقع بحرانی دارد این است که بچهها و همکاران همه همدل هستند و با جانودل به کمک یکدیگر میشتابند. مهمترین کاری که در این مدت انجام دادیم حمایت روحی کارکنان بوده است و بابت اجرای طرحهای مختلف هیچگونه نگرانی نداریم. همیاران بیمار که از طرف پایگاه نرجس معرفی شدند در کارهای کمک بهیاری ما را یاری کردند. تعدادی دانشجو داشتیم که بسیار به ما کمک کردند. همه این دوستان مهمان ما بودند و هرروز که میآمدند ما به بخشها معرفی میکردیم و به همکاران خودمان استراحت میدادیم. با انجام برنامههای فرهنگی، مفرح و شاد سعی در بالابردن روحیه کارکنان داشتیم و سعی داشتیم در تمامی لحظات در کنار همکارانمان باشیم. خاطرات شیرین وقتی بود که همکاران پرتلاش من برای خدمت در بخش کرونایی صف میایستادند و حاضر بودند با جانودل کار کنند.
مستند «فرصتهای سرآمدی پژوهش و فناوری دانشگاه»
دکتر رضا فریدی مجیدی و بیان چگونگی توسعه دانش فنی محصولات نانو فیبر در عرصه ملی و بین المللی
عضو هيئت علمي و معاون پژوهشي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي در بخش دوم گفت وگو با مستندسازان فرصت های سرآمدی در حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، از تولید انواع دستگاه های تولید فیلتر و توسعه و به کارگیری روش های آزمایش فیلتراسیون داخل کشور خبر داد و گفت: این دستگاه ها را طی 10 تا 12 سال قدم به قدم ساختیم و در امریکا، اروپا و چین ثبت اختراع کردیم و می توانیم بدون دغدغه وارد بازارهای بین المللی شویم. وی همچنین از ساخت حدود 15 دستگاه صنعتی جدید تاپایان امسال خبر داد و بر انجام تحقیقات هدفمند تاکید کرد.
وداع با دکتر اصغر آقامحمدی مدافع سلامت
مراسم وداع با دکتر اصغر آقامحمدی استاد مدافع سلامت دوشنبه 26 آبان 99 در محوطه باز بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.
پیام تصویری خوشامدگویی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشجویان جدید: خوشحال هستیم که بهترین استعدادهای کشور دانشگاه ما را برای تحصیل انتخاب می کنند
دکتر امیرعلی سهراب پور، به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1399-1400 در پیامی تصویری گفت: پذیرای برترین رتبه های کنکور هستیم. افتخار می کنیم که با استعدادترین دانشجویان ایران دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب می کنند.
پیام تصویری خوشامدگویی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشجویان جدید: تلاش میکنیم بهترین شرایط را برای شما فراهم کنیم
دکتر عباسعلی کریمی به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1399–1400 در پیامی تصویری گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران همیشه مورد استقبال بهترین دانشجویان کشور و باهوشترین و زرنگترین دانشجویان است، که در رقابت خیلی سنگین شرکت، و این دانشگاه را انتخاب میکنند. به شما دانشجویان جدید که دانشگاه علوم پزشکی تهران را انتخاب کردهاید تبریک میگویم. امیدوارم خاطرات خوبی در این دانشگاه برای شما رقم بخورد و برای کشورتان و ملت، مفید باشید. میدانم که روز اول دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران چقدر مهم است، من خودم 46 سال قبل این روز را تجربه کردم و میدانم که تکتک حوادث، اتفاقات و اطلاعات این روز برای همیشه در خاطر میماند. بالغبر یک هزار دانشجوی جدید امسال به دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه میشود. امسال، سالی خواهد شد که در آینده بهعنوان یک گذر یا پیچ تاریخی و نقطهی عطف یاد خواهید کرد، بنابراین ناراحت نباشید. همه از مشکلات کووید 19 گفتهاند اما شما وارد رشتهای شدهاید که مورد نیاز مردم است. مردم الآن قدر خدمات کادر پزشکی را میدانند. امیدوارم بهسرعت از این پاندمی عبور، و از نزدیک شما را زیارت کنیم.
مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19»
دکتر ابوالفضل زنده دل: نحوه برخورد با بیماری کرونا خیلی بهتر شده است
معاون آموزشی بیمارستان ضیائیان در گفت وگو با مستندسازان «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19» با اشاره به اقدامات انجام شده در روزهای اول شیوع کرونا گفت: در بحران کرونا تجربیاتی که به دست آوردیم. این تجربیات تمرین عملی شد که بتواند پایه و اساسی برای مقابله با بحرانهای آینده باشد. بحران کرونا به دلیل جنبه های ناشناخته ای که داشت دلهره آوربود و هر کسی قادر به خطرکردن در این برهه نبود. محیط درمان نباید فضایی برای گسترش بیماری باشد. به صورت گذشته نگر که به موضوع نگاه می کنم نحوه برخورد با بیماری خیلی بهتر شده است. بحران پاندمی کووید 19 به نوعی یک بحران منحصربه فردی بشمار می آید. به تدریج جسارت و شجاعت کادر درمانی در رویارویی با بیماری کرونا در بیمارستانها افزایش یافت. تلاش کردیم اطلاعاتی درباره نحوه پیشگیری از سرایت بیماری را به کارکنان آموزش دهیم. طریقه استفاده از وسایل حفاظت فردی به صورت دسته بندی وکلاسه بندی شده برای حفاظت بیشتردر اختیار آنان قرار گرفت. بنابرفرمایش رهبرمعظم انقلاب،کرونا رزمایش تمرین دفاع بیولوژیک محسوب می شود
مستند«مسئولیتپذیری اجتماعی»
مکرم حق جو: باایجاد انگیزه فعالیتهای بالقوه پرستاران تازهکار و جوان را به بالفعل تبدیل کنیم
سرپرستار مجتمع بیمارستانی یاس در گفتوگو با مستندسازان «مسئولیتپذیری اجتماعی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: قرار گرفتن در جایگاه پرستاری الزاماً به عشق و علاقه و پشتکار زیادی نیاز دارد. پرستاری از جمله مشاغل است که صبوری زیادی می طلبد. پرستاری کار پرمشغلهای است که با مرگ وزندگی بیمار سروکار دارد. در شغل پرستاری تحویل کارها باید بهصورت کامل و شفاف باشد. باایجاد انگیزه فعالیتهای بالقوه پرستاران تازهکار و جوان را به بالفعل تبدیل کنیم. کرونا عطوفت و مهربانی را در وجود همه ما تقویت کرد و این تجربه خوبی بود. انسانهای بزرگ و خوبی در مسیر کاری من قرار گرفتند که باعث رونق تجربیات من شدند. حضور دائمی خیرین در بیمارستانها موثر است. مجتمع بیمارستانی یاس دارای ظرفیت های زیادی برای پذیرش بیماران در بخش NICU است.
ویژه دانشجویان جدید
مستند دانشجویی «به دانش گرای و بدو شو بلند»
لازمه هر انتخابی شناخت است و یکی از مهمترین انتخابها برای هر فرد علاقهمند به ادامه تحصیل، قبولی در دانشگاهی خوشنام و خوش آوازه است. شما دانشجویان در حال ساختن مسیر هستید و این را به خاطر داشته باشید که روزی متوجه خواهید شد این انتخاب، از کنکوری که پشت سر گذاشتید چه اندازه حیاتیتر بوده است. دانشگاه علوم پزشکی تهران، پرسابقه ترین و قدیمیترین دانشگاه کشور با قدمتی 170 ساله است که آن را در ادامه دارالفنون و مدرسه طب میدانند. این دانشگاه همواره در رتبهبندیهای ملی و بینالمللی حائز رتبه بوده و برتری علمی خود را در سالهای پیاپی حفظ کرده است. در این مستند، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، اقدام به روایتی متفاوت از ظرفیتها و توان دانشگاه از زبان دانشجویان کرده است.
فیلم آموزشی گروه آموزشی بهداشت جامعه با عنوان «پیشگیری از دیابت»
گروه آموزشی بهداشت جامعه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲۴ آبان 99 فیلم آموزشی پیشگیری از دیابت را به مناسبت روز جهانی دیابت منتشر کرد.
مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه»
دکتر علی علی عسگری: اگر تغییر کاربری بخشها در داخل یک بیمارستان اتفاق بیفتد نتیجه بهتری حاصل خواهد شد
معاون درمان بیمارستان شریعتی در گفتوگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کووید 19 در دانشگاه با اشاره به اقدامات انجام شده در ماه های اول شیوع کرونا گفت: در بحران کرونا این تجربه به دست آمد که اگر تغییر کاربری بخشها در داخل یک بیمارستان اتفاق بیفتد نتیجه بهتری خواهد داشت تا اینکه بخواهیم کادر درمانی را به بیمارستان های دیگر اعزام کنیم. با کمک و همیاری اعضای تیم بیمارستان شریعتی توانستیم بدون بحران، روابط بین فردی خدمترسانی را پیش ببریم. بسیاری از بیماران زمینهای به دلیل ترس از مراجعه با مشکلات جدیتری مواجه شدند. تشابه دوران کرونا با دوران جنگ حس فوریت و در ادامه گرفتن تصمیمان آنی بود. ما همیشه در حالت آمادهباش بودیم و با آمدن شیوهنامههای جدید کل سیاست مبارزه با کرونا را عوض میکردیم. تصمیمات عملیاتی تیم بحران بیمارستان بسته به موقعیت دائم بازنگری میشد. در اصول و روش درمان هرچیزی که اثربخشی آن ثابت نشده را نمیتوان مورداستفاده قرار داد. رسالت بیمارستان درمان و کنترل و پیشگیری بیماری مربوط به بهداشت است.