لیست اخبار صفحه :141
شیوا شهابیان: روی پساب خروجی بیمارستان و تصفیه آن حساسیت زیادی داشتیم

شیوا شهابیان: روی پساب خروجی بیمارستان و تصفیه آن حساسیت زیادی داشتیم

مسئول بهداشت محیط مجتمع بیمارستان امیر اعلم در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: حضور مسئولان در کنارمان سنگيني کار را برايمان قابل هضم کرده بود. تشويق کارکنان باعث دلگرمي مي شد.

مهندس آرمین عطایی: بخش دیالیز بیماران کرونایی را در کمتر از 24 ساعت راه اندازی کردیم

مهندس آرمین عطایی: بخش دیالیز بیماران کرونایی را در کمتر از 24 ساعت راه اندازی کردیم

سرپرست مهندسی پزشکی بیمارستان شریعتی در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19در دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تشريح اقدامات اين واحد در روزهاي اول شيوع کرونا به نقش خيرين در تامين تجهيزات پزشکي اشاره کرد و گفت: اگر واقعيت هاي موجود را براي خيرين ترسيم کنيم و ابعاد آن را توضيح دهيم قطعا مشارکت آنها را جلب خواهيم کرد.

محمدرضا صادقی: در بحران کرونا عاشقانه کار کردن و از جان مایه گذاشتن کادر درمانی  ستودنی بود

محمدرضا صادقی: در بحران کرونا عاشقانه کار کردن و از جان مایه گذاشتن کادر درمانی ستودنی بود

پرستار اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: حضور نيروهاي جهادي در کنار کادر درماني از نظر رواني براي ما بسيار خوب بود و بازتاب جهاني داشت. گاهي لازم است از خودگذشتگي نشان دهيم تا بار کار کم شود. شايد کسي باور نکند، بعد از نماز مغرب براي رسيدگي به بيماران رفتم و تا نماز صبح بدون هيچ استراحت و خوردو خوراک کار کردم و بازهم ادامه دادم.

دکتر ندا علیجانی: کرونا باعث افزایش آموزش های مجازی شد و همه ما با شبکه مجازی ارتباط برقرار کردیم

دکتر ندا علیجانی: کرونا باعث افزایش آموزش های مجازی شد و همه ما با شبکه مجازی ارتباط برقرار کردیم

متخصص بیماری های عفونی بیمارستان شریعتی در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: نيروهاي جهادي بايد در شرايط عادي آموزش داده شوند زيرا در شرايط بحران آموزش تحت تاثير قرار مي گيرد. براي شهرهاي جنوبي وبينار برگزار کرديم. حضور نيروي غيردرماني در کنار کادر درماني کمک کننده است.

دکتر رضا شریعت محرری: جلب همکاری رشته های مختلف در بحران کرونا مهمترین موفقیت مدیریتی دانشگاه و بیمارستان ها بود

دکتر رضا شریعت محرری: جلب همکاری رشته های مختلف در بحران کرونا مهمترین موفقیت مدیریتی دانشگاه و بیمارستان ها بود

رئیس بخش بیهوشی بیمارستان سینا در گفت‌وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیمارستان سینا پیشگام حفاظت کارکنان بود استفاده از وسایل حفاظتی مناسب سبب شد ابتلا کارکنان به بیماری کرونا کم شود. ما با کمک خیرین، مساعدت دانشگاه و وزارتخانه و همکاری مسئولان بیمارستان توانستیم ظرف 24 ساعت 10 تخت ای سی یو در روزهای خطرناک راه‌اندازی کنیم و بهترین ونتیلاتورهای دنیا در اختیار ما قرار داده شد. رشته‌های بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و طب اورژانس در تمامی بحران‌ها چه بیماری‌های عفونی چه ترومایی درگیر هستند. در بحران کرونا به شرافت و صداقت گروه پرستاری بیشتر از حد معمول اعتقاد پیدا کردم. باید تلاش شود معیشت پرستاران و بهیاران بهتر شود زیرا کار خیلی مهم و با ارزشی را انجام می‌دهند. کار کادر درمان در بحران کرونا مانند رزمنده‌ای بود که برای دفاع از کشورش به جنگ می‌رود.

مشروح سخنرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

مشروح سخنرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم آغاز رسمی سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در آیین آغاز سال تحصیلی 1400-1399 دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در تالار علامه امینی، طلیعه سخنان خود را بابیتی از اشعار فردوسی «به دانش گرای و بدو شو بلند چو خواهی که از بد نیابی گزند» آغاز و بر وظیفه‌ مسئولان در مراقبت و حمایت از کادر بهداشت و درمانی تاکید کرد.

سمیه سادات موسوی:  تصمیم گرفتیم کرونا را شکست دهیم و بیمارستان سینا را به حال خوبش بازگردانیم

سمیه سادات موسوی: تصمیم گرفتیم کرونا را شکست دهیم و بیمارستان سینا را به حال خوبش بازگردانیم

کارشناس مسئول بهداشت محیط بیمارستان سینا در گفت‌وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مهم‌ترین مسئله برای ما نظافت و رعایت اصول گندزدایی و ضدعفونی کردن است که گندزدایی شامل سطوح بی‌جان و ضدعفونی شامل سطوح جان دار می‌شود. کمیته‌ای به سرپرستی دکتر آذر حدادی تشکیل و شیوه‌نامه‌های بهداشت محیط تنظیم شد. نحوه برخورد با اجساد مبتلا به کرونا بسیار حائز اهمیت بود. برای توزیع غذا و البسه برای بخش‌های کووید یک تیم بیرون بر در نظر گرفته شد. واقعاً مردم در بحران کرونا سخاوتمندانه کمک می‌کردند. پسماندهای داروهای شیمیایی مشکل و معضل بزرگ بیمارستان‌ها است زیرا شرکت‌های محیط زیستی که در این زمینه کار می‌کنند بسیار کم هستند. خوشبختانه نیروهای خدمات با تمام خستگی‌هایی که داشتند برای سلامت خودشان و بیماران تلاش‌های فراوانی می‌کردند. مسئله تأمین حفاظت کارکنان جزو اصلی‌ترین اهداف ما بود. در جلسه‌های بحران کووید آنچه بسیار گوشزد می‌شد وسایل و لوازم حفاظتی برای نیروهای خدمات و بهیار بود.

دکتر احمد سلیم زاده: بحران کرونا نقطه عطفی در تاریخ پزشکی ما است

دکتر احمد سلیم زاده: بحران کرونا نقطه عطفی در تاریخ پزشکی ما است

رئیس بخش داخلی بیمارستان سینا در گفت‌وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استادان بخش‌های داخلی به‌ویژه گروه‌های ریه و عفونی پرچم‌دار مبارزه با بیماری کووید شدند. این بحران به یاد ما خواهد ماند هرچند بسیار تلخ و ناگوار است ولی به‌عنوان یک تجربه ثبت می‌شود. در ابتدا هر بیماری که می‌آمد وجه اصلی بیماری او کووید بود اما باگذشت زمان بیمارانی که می‌آمدند کووید جزئی از بیماری‌های دیگر آنها محسوب می‌شد. از یک‌سو پزشکان باید عمل خالصانه داشته باشند و از طرفی مسئولان باید برای ادای تکلیفشان اقدام لازم را انجام دهند. باید از شعار کرونا را شکست می‌دهیم تنازل پیدا کنیم و بگویم باید با کرونا کنار آمد. ما دانشگاهیان یک تیم هستیم که باید در کنار هم مراحل مبارزه با بیماری را پیش ببریم. عملکرد دانشگاه زمانی معنی پیدا می‌کند که من ابتدا به خودم نگاه کنم اگر عملکرد من به‌عنوان جزئی از دانشگاه درست بود به‌عنوان فردی از دانشگاه می‌توانم به عملکرد دانشگاه هم مثبت نگاه کنم.

سیما دلبری: بدون وجود خیرین، هیچ سازمان مردم نهادی نمی‌تواند به موفقیت اهداف خودش برسد
مستند«مسئولیت‌پذیری اجتماعی»

سیما دلبری: بدون وجود خیرین، هیچ سازمان مردم نهادی نمی‌تواند به موفقیت اهداف خودش برسد

سیما دلبری مدیر روابط عمومی موسسه خیریه مهتاب در گفت‌وگو با مستندسازان «مسئولیت‌پذیری اجتماعی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد در جهت مطالبات سلامت‌محور مردم تلاش می‌کنند حضور خیرین در دانشگاه یک اعتماد دوجانبه را می‌طلبد. بدون وجود خیرین هیچ سازمان مردم‌نهادی نمی‌تواند به موفقیت اهداف خودش برسد. انتخاب افرادی که در این مجموعه‌ها فعالیت می‌کنند غیر از تخصصشان، جهان‌بینی و نگرششان مهم است. ما احتیاج داریم از ابتدا تا انتها دانشگاه را در کنارمان داشته باشیم. وظیفه موسسه خیریه مهتاب حمایت از بیماران هموفیلی و ترمبوفیلی است.

دکتر سرکار: راه‌اندازی پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی، گذار وابستگی کشور از کمپانی‌های غربی است
مستند فرصت‌های سرآمدی پژوهش و فناوری دانشگاه

دکتر سرکار: راه‌اندازی پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی، گذار وابستگی کشور از کمپانی‌های غربی است

رئیس پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با مستندسازان فرصت‌های سرآمدی در پژوهش و فناوری، چگونگی پیدایش این مرکز را تشریح کرد و گفت: این پژوهشکده فعالیت خود را در ابتدا با یک اتاق، یک میز و سه صندلی در مرکز تصویربرداری امام با نام مرکز تحقیقات علوم تکنولوژی در پزشکی آغاز کرد. وی رسالت اصلی این مرکز را تمرکز بر پژوهش‌های کاربردی و محصول محور، بیان کرد و افزود: در آن زمان که این مرکز را راه‌اندازی کردیم هیچ تصوری از فعالیت آن در کشور وجود نداشت اما ما معتقد بودیم در صورت همکاری و همگرایی متخصصان حوزه مهندسی با حوزه بالینی و در محیط بیمارستان می‌توانیم به رسالت خود عمل کنیم. در بخش نخست این مستند، مراحل تکامل فعالیت‌های پژوهشکده فناوری و تجهیزات پیشرفته پزشکی بیان شده که مشاهده آن را به علاقه‌مندان توصیه می‌کنیم.

تنظیمات قالب