• تاریخ: 1402/05/16 - 08:24
  • بازدید : 342
  • زمان : 1 دقیقه

جلسه تبیین و فرهنگ‌سازی بهره‌وری در حوزه سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه هم‌اندیشی و تشریک‌مساعی را در خصوص «تبیین و فرهنگ‌سازی بهره‌وری در حوزه سلامت» برگزار کرد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، جلسه تبیین و فرهنگ‌سازی بهره‌وری در حوزه سلامت که با حضور اعضای قطب ده دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی و علوم توان‌بخشی و سلامت اجتماعی 15 مرداد 1402 در سالن شورای معاونت توسعه برگزار شد. 
در این جلسه دکتر مهرندا سلام زاده رئیس گروه تحول اداری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سیاست‌های وزارت متبوع و اقدامات صورت‌گرفته در سطح ملی از ابتدا تاکنون بیان کرد. 
اعضای قطب 10 هم نظرات خود را در خصوص بهره‌وری موضوعات اولویت‌دار از جمله؛ برنامه‌ریزی برای اجرای اقدامات مؤثر در راستای فرهنگ‌سازی بهره‌وری در نظام سلامت، جایگاه سازمانی بهره‌وری، حرکت در مسیر بهره‌وری، مکانیسم بهره‌وری، بهره‌وری در نظام سلامت، توسعه فرهنگ بهره‌وری و... در راستای افزایش رضایت ذی‌نفعان به بحث و تبادل نظر گذاشتند.
توضیح اینکه برنامه‌ریزی همایشی با حضور فعال دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ده در راستای کسب تجارب موفق در زمینه «تبیین و فرهنگ‌سازی بهره‌وری در حوزه سلامت» در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد از سازمان‌های دیگر هم در این زمینه استفاده بهینه شود.

 

  • کد خبر : 241295
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

تصاویر

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر

تنظیمات قالب