• تاریخ انتشار : 1399/08/12 - 12:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 369
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آموزشی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی در معاونت غذا و دارو

وبینار آموزشی در خصوص راهکار پیشگیری از مسمومیت غذایی باهدف افزایش آگاهی مخاطبان سرای محله جمال زاده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاهی مخاطبان سرای محله جمالزاده روز دوشنبه 12 آبان ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت مطالبی را ارائه داد.
در ادامه مهندس نافعی به ضرورت رعایت نکاتی از قبیل تمیزکزدن دستها، ظروف و سطوح قبل، حین و بعد از آشپزی، جدا نگهداشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن کامل مواد غذایی و عدم مصرف گوشت، تخم مرغ و … به صورت نیم پز، نگهداری اقلام مواد غذایی در جای خنک و دور ریختن مواد غذایی که به سالم بودن آنها شک داریم تاکید کرد.
وی در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی و یخ زدایی اقلام فریز شده به روش صحیح مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 163182
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب