وبینار آموزشی راه های پیشگیری از مسمومیت غذایی در معاونت غذا و دارو
وبینار آموزشی در خصوص راهکار پیشگیری از مسمومیت غذایی باهدف افزایش آگاهی مخاطبان سرای محله جمال زاده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی با هدف افزایش آگاهی مخاطبان سرای محله جمالزاده روز دوشنبه 12 آبان ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص تعریف مسمومیت غذایی، دلایل ایجاد، علائم آن و اقدامات لازم هنگام وقوع مسمومیت مطالبی را ارائه داد.
در ادامه مهندس نافعی به ضرورت رعایت نکاتی از قبیل تمیزکزدن دستها، ظروف و سطوح قبل، حین و بعد از آشپزی، جدا نگهداشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن کامل مواد غذایی و عدم مصرف گوشت، تخم مرغ و … به صورت نیم پز، نگهداری اقلام مواد غذایی در جای خنک و دور ریختن مواد غذایی که به سالم بودن آنها شک داریم تاکید کرد.
وی در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی و یخ زدایی اقلام فریز شده به روش صحیح مطالبی را بیان کرد.
در پایان حاضرین در این وبینار آموزشی سوالات خود را در خصوص موارد مطرح شده عنوان کردند.
نظر دهید