• تاریخ: 1398/11/25 - 11:57
  • بازدید : 6271
  • زمان : 2 دقیقه

بازدید سرزده دکتر توکلی، معاون توسعه دانشگاه از اورژانس و ساختمان جدید بیمارستان امیراعلم

در ادامه بازدیدهای دوره‌ای اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه، این بار معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به‌صورت سرزده از بیمارستان امیراعلم دیدن کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر توکلی، ساعت 7 صبح روز سه‌شنبه 18 آبان 95 به همراه دکتر شباب، مدیر درمان معاونت درمان از اورژانس و پس‌ازآن از ساختمان جدید بیمارستان بازدید کرد.
در این بازدید معاون توسعه دانشگاه به همراه سوپروایزر بیمارستان، پرونده چند بیمار در اورژانس را بررسی و ضمن گفت‌وگو با سرپرستار این بخش مواردی را یادآور شد.
وی سپس به بخش صبا واقع در طبقه هشتم ساختمان جدید امیراعلم رفت و ضمن بازدید از این بخش، صحبت‌های یک بیمار و یک همراه بیمار را شنید.
دکتر توکلی در پایان این بازدید گفت: مطابق بازدیدهای هیئت‌رئیسه دانشگاه از بیمارستان‌ها این بار به بیمارستان امیراعلم آمدیم و از اورژانس و یکی از بخش‌ها بازدید کردیم؛ اورژانس بیمارستان، خلوت و تعداد پزشکان حاضر در اورژانس مناسب بود و آنان حضور فعالی داشتند. در قسمت پرستاری هم مشکلی نبود فقط کمی در ثبت مستندات پرونده‌ها مشکل وجود داشت که به رییس بیمارستان منعکس خواهیم کرد.
وی افزود: از یکی از بخش‌ها هم بازدید کردیم که در این بخش بیماران از خدمات پرستاران راضی بودند ولی کمی مشکل تجهیزات وجود داشت.
معاون توسعه دانشگاه در پاسخ به این سؤال که «ارزیابی شما از تأثیر بازدید هیئت‌رئیسه از بیمارستان‌ها با توجه به اینکه خودتان قبلاً رییس بیمارستان بوده‌اید، چیست؟» گفت: بالاخره وقتی‌که ارزشیابی با یک دید بیرونی انجام شود بسیار تأثیرگذار است و بیان مواردی که لازم است اصلاح شود از دید یک ناظر بیرونی می‌تواند مؤثر باشد. ما این موارد را به دوستان منعکس می‌کنیم تا انشاء الله بتوانیم وضعیت بیمارستان را از آنچه هست بهتر کنیم.
دکتر توکلی که پیش‌ازاین ریاست بیمارستان امیراعلم را برعهده داشته به بازخورد بازدید هیئت‌رئیسه اشاره کرد و افزود: اگر تعداد مشکلات و مواردی که در بازدید مشاهده و بیان می‌شود زیاد باشد معمولاً بی‌تأثیر است اما اگر در هر بازدید یک یا دو مشکل عنوان شود که جزو موارد بزرگ و اصلی بیمارستان باشد به نظرم این مشکلات بهتر برطرف می‌شود.
وی در پایان گفت: مشکلی که در بازدید امروز مشاهده کردم کمبود یکسری تجهیزات و استانداردسازی در یکی از بخش‌ها بود و نیز نحوه تکمیل پرونده‌ها که دوستان باید دقت بیشتری بکنند.
خبرنگار: مهدی گلپایگانی
عکس: جمشید ربیعی

  • کد خبر : 63958
مهدی  گلپایگانی (سردبیر)
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی (سردبیر)