• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 15:46
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 72
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید سال 1403 در معاونت بهداشت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید سال 1403 را برگزار کرد.

برگزاری اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید سال 1403 در معاونت بهداشت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز یکشنبه 8 مهرماه 1403 اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید در سال 1403 را با حضور کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه و رؤسا و کارشناسان گروه بیماری‌های غیر واگیر، سلامت محیط کار، آموزش و ارتقاء سلامت و کارشناسان مسئول واحد تغذیه شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار کرد.

در ابتدای جلسه میترا ذبیحی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص ضرورت استمرار اجرای برنامه در سطوح مختلف و تاریخچه کمبود ید در جهان و ایران مطالبی را بیان کرد.

در ادامه همکاران بهداشت محیط معاونت و شبکه‌های تابعه گزارشی در رابطه با کنترل کیفیت نمک خوراکی در سطح توزیع، شناسایی نمک‌های غیر مجاز و مشکلات موجود در برنامه با توجه به نتایج سنجش و کنترل سلامت مواد غذایی توضیحاتی را ارائه دادند.

سپس رؤسای گروه‌ها و کارشناسان مسئول شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران از مشکلات موجود و راهکارهای پیشنهادی در پیشبرد برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ید مطالبی را بیان کردند.

نماینده معاونت غذا و دارو در خصوص روند نمونه برداری در سطح تولید و پاسخ به نامه‌های دریافتی از شبکه‌ها توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت و آزیتا کریمی رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر نظرات پیشنهادی خود را در خصوص پیشبرد برنامه برای مدعوین مطرح کردند.

  • گروه خبری : معاونت بهداشت
  • کد خبر : 279360
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

تنظیمات قالب