برگزاری جشنواره غذایی سالم به مناسبت روز جهانی غذا
مرکز خدمات جامع سلامت شهری چهاردانگه به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذایی سالم برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، به مناسبت روز جهانی غذا جشنواره غذایی سالم در پنجشنبه 26 مهر 97 ویژه رابطین پایگاه شماره 2 چهاردانگه برگزار شد.
شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز در این جشنواره به ارزش غذایی حبوبات پرداخت و گفت: حبوبات دستهای از مواد غذایی است که در صورتی همراه با غلات مصرف شوند از جهت ارزش غذایی دارای پروتئین همسان با گوشت است با این تفاوت که فاقد کلسترول و دارای فیبر غذایی مناسب برای سلامت دستگاه گوارش است.کلسیمی که در حبوبات وجود دارد باعث استحکام مقاومت استخوانها و کاهش خطر پوکی استخوان میشود.حبوبات منبع غنی آهن است و برای پیشگیری از کمخونی خصوصاً در زنان و کودکان مفید است.
در پایان نیز به ۲ تن از سفیران سلامت محله که از مواد غذایی سالم و متنوع، روش پخت صحیح، طعم مطلوب و جذابیت ظاهری استفاده کرده بودند جوایزی اهدا شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز
ارسال به دوستان