• تاریخ: 1398/11/25 - 09:27
  • بازدید : 2550
  • زمان : 2 دقیقه

مراسم تکریم دکتر یونسیان و معارفه دکتر صحرائیان

دکتر یونسیان: خدا را شاکرم که فرصت داد چند صباحی خدمت کنم

مراسم معارفه دکتر صحراییان و تکریم دکتر یونسیان  به‌عنوان معاونین جدید و پیشین تحقیقات و فناوری با حضور دکتر کریمی رئیس دانشگاه، برگزار شد.

گالری عکس
دکتر یونسیان در مراسم تکریم خود و معارفه دکتر صحراییان در معاونت پژوهشی گفت: خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران توفیق بزرگی است که ممکن است نصیب خیلی‌ها نشود.
 دکتر یونسیان در این مراسم که روز شنبه 29 مهر 96 با حضور دکتر کریمی، رئیس دانشگاه در طبقه نهم سازمان مرکزی برگزار شد، با اشاره به جایگاه پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه ما 14 بار رتبه اول جشنواره رازی را با فاصله امتیازی دو برابر بالاتر نسبت به سایر دانشگاه‌ها کسب کرد و این دستاوردها حاصل زحمات استادان و مدیران پیشین است که امروز برایمان به یادگار مانده است.
دکتر یونسیان کارفرمایی شدن انجام قراردادهای پژوهشی و رفع فرآیندهای کارپردازی را که توسط آقای دکتر قدسی انجام شد و تصویب منابع پژوهشی و تهیه زیرساخت‌های لازم برای پژوهش و گسترش بازده پژوهش به کل اعضای هیئت‌علمی دانشگاه که در زمان ریاست دکتر لاریجانی اتفاق افتاد را از دستاوردهای مدیران تأثیرگذار برشمرد.
وی اتوماسیون فرایندهای پژوهش و توسعه بیشتر پژوهش به دانشجویان پسادکترا و دانشجویان پژوهشی، تائید گرنت های متعدد و سایر کارهایی که در زمان مدیریت دکتر فتوحی اتفاق افتاد را از دیگر دستاوردهای مدیران پیشین دانست و افزود: این ادامه راه و نگاه جدیدتری به فناوری و ارتباط با صنعت بود که در زمان 4 سالی که من خدمت کردم اتفاق افتاد، این‌ها هیچ‌کدام اتفاق نیفتاد مگر به یمن استفاده از اساتید و دانشجویان نخبه، کارکنان زحمت‌کش در دانشگاه و صدالبته عنایت خداوند متعال که اگر نبود هیچ توفیقی حاصل نمی‌افتاد.
معاون پژوهشی سابق دانشگاه افزود: من چه در زندگی شخصی و چه در زندگی اداری بارها به درهای بسته خوردم که راهی برایش پیدا نمی‌کردم اما بعد که وارد کار شدم دیدم دری باز شد. الآن نیز به دانشجویان و استادان می‌گویم که اول لطف خداست که اینجا را انتخاب کردند.
معاون پیشین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با قدردانی از همه همکاران خود گفت: از خداوند متعال تشکر می‌کنم که فرصتی داد که چند صباحی در عرشه این کشتی به خدمت بپردازم و این توفیق بزرگی است که خیلی‌ها ممکن این توفیق نصیبشان نشود.
دکتر یونسیان ادامه داد: در درجه بعد از دکتر جعفریان، ریاست سابق دانشگاه به دلیل اعتمادی که به بنده و همکارانم داشتند و همچنین از دکتر کریمی قدردانی می‌کنم که کمک کردند که ازاین‌پس بتوانم به کارهای آکادمیک بپردازم، از هیئت‌رئیسه دانشگاه، مدیران، کارشناسان و تمامی کارکنان حوزه پژوهش، روسا و معاونان دانشکده‌ها مراکز تحقیقاتی پژوهشکده‌ها مراکز رشد که بزرگوارانه کمبودها را درک می‌کردند و از قواعد و دستورالعمل‌ها تبعیت می‌کردند، از کارکنان محیطی اعم از تخصصی، فنی، خدماتی تشکر و قدردانی می‌کنم.
دکتر یونسیان با آرزوی موفقیت برای معاون پژوهشی جدید دانشگاه گفت: دکتر صحرائیان سه ویژگی در کارهایشان دارند که خیال بنده را راحت می‌کند اول اینکه ایشان به موضوعات پژوهشی از بُعد ارائه خدمات نگاه می‌کنند؛ دوم سابقه مدیریت در ارائه خدمات درمانی دارند و نهایتاً اینکه ایشان پژوهشگر شناخته‌شده‌ای هستند.
خبرنگار: نسیم اخگر
عکس: سید میثم عطری


  • کد خبر : 71624
نسیم اخگر
تهیه کننده:

نسیم اخگر