شبکه بهداشت و درمان اسلامشهرکارگاه آموزشی با عنوان نحوه طبخ و نگهداری صحیح مواد غذایی برگزار کرد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: واحد بهداشت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با همکاری واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه کارگاه آموزشی با عنوان "نحوه طبخ و نگهداری صحیح مواد غذایی" برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه با حضور کارکنان کارخانه الکتروژن شهرستان، دی ۹۴ در سالن اجتماعات کارخانه برگزار شد.
مدرس این کارگاه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه، نکات مهمی در خصوص عوارض ناشی از کمبودید، نحوه خرید صحیح مواد غذایی، نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی خام و پخته و نکات تغذیهای در مورد نوع روغن، نحوه نگهداری و مصرف روغن ارائه کرد.
در پایان پمفلت و بستههای آموزشی "نحوه خرید، طبخ و نگهداری مواد غذایی" بین حاضرین در جلسه توزیع شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز
مدرس این کارگاه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه، نکات مهمی در خصوص عوارض ناشی از کمبودید، نحوه خرید صحیح مواد غذایی، نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی خام و پخته و نکات تغذیهای در مورد نوع روغن، نحوه نگهداری و مصرف روغن ارائه کرد.
در پایان پمفلت و بستههای آموزشی "نحوه خرید، طبخ و نگهداری مواد غذایی" بین حاضرین در جلسه توزیع شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز
درج نظر