• تاریخ: 1400/07/10 - 12:23
  • بازدید : 3310
  • زمان : کمتر از یک دقیقه

هماهنگی با دفاتر کفالت اتباع خارجی در شهرستان اسلامشهر در راستای واکسیناسیون کرونا

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای واکسیناسیون اتباع خارجی بالای 12 سال ساکن شهرستان با دو دفتر کفالت اتباع هماهنگی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، با توجه به ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای واکسیناسیون تمام افراد بالای 12 سال ایرانی و غیر ایرانی و ارتقای پوشش برنامه، واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این شبکه شنبه 10 مهر 1400 با مسئول هر دو دفتر کفالت مستقر در این شهرستان تماس و در رابطه با اهمیت واکسیناسیون کرونا صحبت کرد. 
در این راستا آدرس تمامی مراکز تجمیعی واکسیناسیون و مراکز خدمات جامع سلامت فعال در این خصوص به این دفاتر ارسال شد تا در تمام گروه های مجازی اطلاع رسانی و بر بورد اطلاع رسانی دفاتر نصب شود. بر در دسترس قرار دادن این آدرس ها و فراخوان عمومی هم بسیار تاکید شد. 

 

  • کد خبر : 197552
زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر