• تاریخ: 1398/11/25 - 16:13
  • بازدید : 1030
  • زمان : 1 دقیقه

تقدیر از 30 سال خدمت صادقانه دکتر غلامرضا رستمی در جلسه هفتگی گروه بیهوشی بیمارستان فارابی

در جلسه هفتگی گروه بیهوشی بیمارستان فارابی با حضور رئیس این گروه از سی سال خدمت صادقانه دکتر غلامرضا رستمی، عضو گروه بیهوشی این بیمارستان تقدیر شد.

به گزار ش روابط عمومی بیمارستان فارابی، جلسه هفتگی گروه بیهوشی این بیمارستان با حضور دکتر سید حسین صدرالسادات، رئیس، اعضای هیئت علمی، پزشکان و کارکنان این گروه روز دوشنبه 8 مهر 1398 برگزارشد. در بخشی از این جلسه به مناسبت بازنشستگی دکتر غلامرضا رستمی، متخصص بیهوشی از سی سال خدمات وی در بیمارستان فارابی تقدیر شد.
دکتر صدرالسادات به همین مناسبت در سخنانی دکتر رستمی را یکی از بهترین های گروه بیهوشی فارابی دانست که طی سالیان متمادی به پشتوانه دانش و تجربه و با رعایت اخلاق و به کارگیری حداکثر توان،  همت خویش را  صرف خدمت به بیمارانی کرده است که فارابی را آخرین امید خود می دانند. 
دکتر صدر السادان در بخشی دیگر از سخنانش مسئولیت پذیری و تعامل خوب با سایرین را از ویژگی های بارز دکتر رستمی دانست که موجب ایجاد آرامش در محیط کار می شود و افزود: همه شما از نزدیک با دکتر رستمی کار کرده اید و بهتر از من از خصایل نیکوی ایشان اطلاع دارید. دکتر رستمی در سالهایی که بیمارستان فارابی به شدت با کمبود نیروی متخصص بیهوشی روبرو بود با صبوری و از جان و دل زحمت کشیدند و از افراد موثر و کلیدی گروه بیهوشی بود و  اخلاق نیکو و رفتار شایسته اش الگویی برای سایرین است. 
رییس گروه بیهوشی بیمارستان فارابی از طرف خود و سایر اعضای این گروه از دکتر رستمی تشکر کرد و از وی درخواست کرد با حفظ ارتباط خود تجربیات گرانبهایش را در اختیار همکاران جوان این گروه قرار دهد. 
 در ادامه چند نفر از اعضای هیئت علمی، کارشناسان بیهوشی و پرستاران در تقدیر از دکتر رستمی صحبت کردند و برای وی آرزوی سلامتی و موفقیت کردند.
در پایان هدیه گروه بیهوشی بیمارستان فارابی به دکتر رستمی اهدا شد. 
خبرنگار و عکاس: حمیده امیدوار
  • کد خبر : 92639
معصومه  عزیزی
تهیه کننده:

معصومه عزیزی