تیم والیبال بانوان بیمارستان شریعتی قهرمان شد
تیم والیبال بانوان بیمارستان شریعتی فاتح رقابتهای والیبال بانوان دانشگاه شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، تیم والیبال بانوان بیمارستان شریعتی در رقابت نهایی این دوره، سهشنبه 15 مرداد 98 مقابل تیم مرکز طبی کودکان قرار گرفت و با نتیجه 2 بر صفر فاتح این رقابتها شد.
تیم با تکنیک والیبال بانوان بیمارستان شریعتی در این دوره تمامی حریفان را باقدرت شکست داد و قهرمان بیچونوچرای این دوره از رقابتها شد.
سال گذشته نیز تیم والیبال بانوان بیمارستان شریعتی عنوان نخست این مسابقات را کسب کرد و امسال نیز جام را در خانه حفظ کرد.
دکتر مهر پور رئیس بیمارستان شریعتی در پیامی این پیروزی به اعضای تیم والیبال بانوان بیمارستان تبریک گفت.
ملیحه شاه علی بازیکن و مربی تیم، پریناز قزل جهرمی، سحر آذین، نرگس حجتالاسلامی، زهرا عابدی و زهرا آشنایی از اعضای تیم والیبال بانوان بیمارستان شریعتی هستند.
خبر: فرانک معصومی فرد
عکس: عابدی
ارسال به دوستان