دکتر حلب چی: شناسایی و ارتقای سطح مهارت دانشجویان از اهداف مهم برگزاری جشنواره در دانشگاه است
دومین جلسه مشترک دبیران کمیته های تخصصی اولین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان به منظور هم اندیشی برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره با حضور دکتر حلب چی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی، این نشست روز سه شنبه اول آبان 97 از ساعت 14 تا 15 در سالن شورای معاونت برگزار شد و ابتدا دبیران کمیته های تخصصی جشنواره به ارائه گزارش از فعالیت های صورت گرفته پرداختند.
سپس دکتر حلب چی با ابراز امیدواری در خصوص برگزاری جشنواره ای پرنشاط و با حضور دانشجویان فعال و هنرمند گفت: این جشنواره فرصتی مغتنم برای آشنایی و جذب دانشجویان مستعد در فعالیت های فرهنگی هنری دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی و ارتقای سطح مهارت دانشجویان از اهداف مهم برگزاری جشنواره در دانشگاه است.
در پایان، پس از رأی گیری از دبیران کمیته های تخصصی و سایر اعضای کادر اجرایی، لوگوی جشنواره انتخاب شد.
ارسال به دوستان