رونمایی از دستگاه فمتوسکندلیزر بیمارستان فارابی

رئیس بیمارستان فارابی بر آشنایی دانش آموختگان این مرکز درباره نحوه کار با فمتوسکند لیزر تاکید کرد

با تلاش مسئولان بیمارستان فارابی و حمایت های معاونت های درمان و توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، یک دستگاه فمتوسکند لیزر نسل جدید برای بخش لیزیک این مرکز خریداری و در مراسمی از آن رونمایی شد.

رونمایی از دستگاه فمتوسکندلیزر بیمارستان فارابی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها و مهندس شهریار ارسیلو، مدیر نظارت و توسعه امور عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شنبه 29 خرداد 1400 با حضور در بخش لیزیک بیمارستان فارابی با همراهی دکتر محمدرضا اکبری، رئیس، سعید مرادی، مدیر و جمعی از مسئولان این بیمارستان از دستگاه جدید فمتوسکندلیزر این مرکز رونمایی کردند.

دکتر اکبری در این مراسم با بیان توضیح مختصری درباره کاربرد و نحوه عملکرد دستگاه فمتوسکند لیزر گفت: تا زمانی که این دستگاه در بیمارستان فارابی وجود نداشت بیماران به اجبار به سایر مراکز چشم‌پزشکی مراجعه می‌کردند. زیرا در برخی جراحی ها مانند کراتوکونوس (قوز قرنیه) برای قرار دادن رینگ داخل چشم به دستگاه فمتوسکند لیزر نیازمندیم. خوشبختانه پس از 2 سال پیگیری و با حمایت های معاونت های محترم درمان و توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه توانستیم این دستگاه را تهیه کنیم.

وی با اشاره به اهمیت دستگاه فمتوسکندلیزر در آموزش چشم پزشکی افزود: با توجه به اینکه بیمارستان فارابی به عنوان قطب علمی چشم پزشکی کشور مطرح است نباید در همه حال درباره تهیه تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان نگاه اقتصادی داشته باشیم زیرا زمانی که دستیاران به ویژه فلو ها از این مرکز فارغ التحصیل می شوند حتماً باید آشنایی کامل را در خصوص نحوه کار با این دستگاه داشته باشند. به همین دلیل تمام تلاش خود را برای فراهم کردن این دستگاه به کار بستیم و به لطف خدا در پایان سال ۹۹ توانستیم آخرین ورژن دستگاه فمتوسکند لیزر را خریداری کرده و امروز نیز با حضور مسئولان محترم دانشگاه و بیمارستان فارابی از آن رونمایی کنیم.

دکتر بیگلر نیز با ابراز خشنودی از فراهم شدن شرایط خریداری و رونمایی از این دستگاه، آن را قدم مهمی در ارائه خدمات با کیفیت به بیماران بیمارستان فارابی برشمرد.

دستگاه فمتوسکند لیزر ویکتوس (Victus) ساخت شرکت Bausch and Lomb بوده و عمل کارگذاری رینگ های داخل قرنیه را نسبت به روش دستی بسیار ساده تر و موفق تر می کند. انجام پیوند های تمام ضخامت یا لایه ای قرنیه نیز با این دستگاه نسبت به روش دستی مزیت‌های زیادی داشته و منجر به بهتر شدن نتیجه جراحی خواهد شد.

سید عباس  قاضی میرسعید
تهیه کننده:

سید عباس قاضی میرسعید

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *