سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی با رویکرد توسعه پزشکی فرد محور برگزار می شود
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی با رویکرد توسعه پزشکی فرد محور را با همکاری انستیتو پاستور ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار خواهد کرد.
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با هدف افزایش آگاهی حرفه مندان سلامت در زمینه تعامل میکروبیوتای روده و دریافت غذایی و نقش آن در سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف در نظر دارد سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی با رویکرد توسعه پزشکی فرد محور را با همکاری انستیتو پاستور ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور سه شنبه 6 تیرماه در سالن کنفرانس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی برگزار کند.
این سمینار دارای امتیاز بازآموزی برای گروه های هدف شامل پزشکان عمومی، متخصصین داخلی، دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم تغذیه و علوم بهداشتی در تغذیه، میکروب شناسی پزشکی، باکتری شناسی، زیست فناوری پزشکی و پزشکی مولکولی است.
میکروبیوتای بدن انسان اکوسیستمی فعال و پیچیده می باشد که از گونه های متفاوت میکرواورگانیسم های ساکن بر روی بدن یا داخل بدن تشیکل شده است. تعداد سلول های باکتریایی موجود در بدن ما بیش از سلول های بدن و ژنوم باکتریایی بیش از چهارصد برابر ژنوم انسانی است.
این باکتری ها در قسمت های مختلف بدن انسان شامل پوست، ریه، واژن، دهان و دستگاه گوارش به صورت هم زیست زندگی میکنند و تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله سن، جنس، نژاد، موقعیت جغرافیایی و رژیم غذایی می باشند. مطالعات نشان داده اند که اختلال در ترکیب و عملکرد میکروبیوتا در بروز بیماری های مختلفی از جمله اختلات متابولیکی، بیماری های گوارشی، اختلالات خود ایمنی و نقص در عملکرد سیستم عصبی مرکزی نقش دارد. به علاوه میکروبیوتای هر فرد مخصوص خود اوست و مانند کارت هویت وی محسوب می شود. این مساله لزوم رویکرد پزشکی شخص محور را نشان میدهد.
نظر دهید