نشست علمی پیشگیری از مرگ کودکان زیر 5 سال از دیدگاه عوامل محیطی

نشست علمی پیشگیری از مرگ کودکان زیر 5 سال از دیدگاه عوامل محیطی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، نشست علمی پیشگیری از مرگ کودکان زیر 5 سال از دیدگاه عوامل محیطی با حضور دبیر کارگروه جمعیت اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری تهران، مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهردار باقرشهر، همکاران معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی، کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان اسلامشهر، ری و مرکز بهداشت جنوب تهران مرتبط با برنامه سلامت کودکان روز چهارشنبه 10 آبان 1402 برگزار شد.
این جلسه در راستای شناسایی مناطق پر خطر خارج از منزل در خصوص پیشگیری مرگ کودکان زیر 5 سال به همت استانداری استان تهران و معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، در سالن جلسات شهرداری باقر شهر شهرستان ری برگزار شد. توضیح اینکه منطقه باقر شهر به عنوان الگوی اجرایی برنامه در نظر گرفته شد.
شناسایی علل بروز یا عوامل قابل اجتناب در هر مرگ، طراحی مداخله به منظور حل مشکلات و جلوگیری از وقوع مرگ‌های مشابه از اهداف برنامه است.
از آنجایی که متاسفانه در اثر سوانح و حوادث کودک سالم فوت می‌کند باید در خصوص پیشگیری از سوانح وحوادث، مناطق پرخطر در حوزه 3 دانشگاه استان تهران شناسایی و نتیجه در کل کشور اجرایی شود.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی