لیست اخبار صفحه :6
تامز رس: کاهش قابل توجه انگ درونی در افراد مبتلا به HIV در ایران

دکتر سید احمد سید علی نقی، دانشیار اپیدمیولوژی مرکز تحقیقات ایدز ایران، در برنامه‌ای دیگر از تامز رس، یکی دیگر از دستاوردهای مرکز تحقیقات ایدز ایران را تشریح کرد. وی با اشاره به انجام دو طرح تحقیقاتی در سال‌های 2010 و 2021، گفت: خوشبختانه در طی این 10 سال، احساس شرم، گناه و حقارت در بین افراد مبتلا به اچ آی وی به طور قابل توجهی کاهش یافته است. دکتر سید علی نقی این موضوع را نشان‌دهنده‌ اثربخشی فعالیت‌های آموزشی انجام شده در سازمان‌های مختلف، از جمله مرکز تحقیقات ایدز ایران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، می‌داند. ایشان همچنین در خصوص یافته‌های دومین طرح تحقیقاتی، گفت: یافته‌های این تحقیق جامع و استاندارد در سایت شبکه جهانی افراد مبتلا به HIV منتشر شده و به نام کشور عزیزمان ایران ثبت شده است.

برگزاری مسابقه فینال و آیین اختتامیه سومین جشنواره بزرگ پانتومیم دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی با همکاری کانون دانشجویی هنرهای نمایشی ققنوس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسابقه فینال و اختتامیه سومین جشنواره بزرگ پانتومیم را با حضور پرشور جامعه دانشگاهی برگزار کرد.

پیام تسلیت مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و یاران باوفای ایشان

دکتر افضل شمسی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، در پیامی فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان را تسلیت و تعزیت گفت.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر عبدالحمید حسابی
اطلاعیه مراسم تشییع

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر عبدالحمید حسابی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر عبدالحمید حسابی استاد پیشکسوت جراحی دانشگاه را تسلیت گفت. مراسم وداع با پیکر استاد فقید شادروان دکتر حسابی، سه شنبه 19 تیرماه 1403 از ساعت 9 تا 10 در تالار امام حسین(ع) بیمارستان سینا برگزار می شود.