برگزیدگان هجدهمین جشنواره ابن‌سینا

(+ فیلم) دکتر حاجی‌محمدی: دوست دارم دانشجویانم از خودم بهتر شوند

دکتر فاطمه حاجي محمدي، متخصص بيهوشي بيمارستان اميراعلم در هجدهمین جشنواره ابن‌سینا به عنوان آموزشگر برتر دانشگاه ( جايزه حکيم جرجاني) برگزيده شد.

دريافت فيلم
دکتر حاجي محمدي متولد 1343 دوره دکتراي عمومي و تخصص خود را در دانشگاه علوم پزشکي تهران گذرانده است.
وي پس از برگزيده شدن به عنوان آموزشگر برتر در جشنواره ابن‌سينا در گفت‌وگو با روابط عمومي دانشگاه گفت: به عنوان يک معلم، آموزش گيرندگان خودم را دوست دارم و دلم مي‌خواهد آنچه را بلدم به آنها ياد بدهم و دوست دارم دانشجويانم از خودم بهتر شوند. خوشبختانه خيلي از رزيدنت‌هاي سابق من الان در دانشگاه علوم پزشکي تهران شاغل هستند و در رشته خودم از من خيلي بهترند.هم در کار و هم در آموزش به درجات خيلي خوبي رسيده‌اند و اين براي من يک افتخار است. هميشه به همکاران فعلي که رزدينت‌هاي سابق من هستند مي‌گويم که باعث افتخار من هستيد و اين يعني اينکه من کارم را خوب انجام داده‌ام.
دکتر حاجي محمدي با اشاره به تفاوت نسل جديد و قديم گفت: نسلي که آموزش مي‌دهد با نسلي که آموزش گيرنده است معمولا داراي يک فاصله سني هستند که در زمان فعلي يک مقدار مساله‌ساز شده زيرا نسل جديد با نت سرو کار دارد و با دنياي تکنولوژي آشناست. ما بايد اين فاصله را خوب درک کنيم و از آن بهره ببريم. اگر ما مدام به آموزش گيرندگان بگويم که نسل ما چنين و چنان بود کمکي به آنان نمي‌کند چونکه نسل ما وقت خودش را در کتابخانه مي‌گذراند و هيچ‌وقت با لپ تاب و گوشي تلفن همراه بالاي سر بيمار نبود. ما بايد اين تفاوت را ببنيم و به نفع آموزش استفاده کنيم بايد تکنولوژي‌هاي جديد را بشناسيم و خودمان را به‌روز کنيم تا بتوانيم به آموزش‌گيرندگان آموزش دهيم. ما بايد نيازهاي نسل جديد را بشناسيم و آنها را برآورده کنيم.
برگزيده هجدهمين جشنواره ابن‌سينا افزود: تفاوت مهم ديگر نسل جديد با نسل قديم اين است که نسل جديد عادت کرده است که همه چيز سريع در اختيارش باشد و خانواده‌ها هم حمايت بيشتري از آنان دارند که منحصر به ايران هم نيست. نسل جدي عادت کرده که حتي استادشان هم هميشه در دسترس باشد. ما اگر به عنوان آموزش‌دهنده، نسل جديد را درک کنيم مي‌توانيم راحت‌تر ارتباط برقرار کنيم و راحت‌تر آموزش دهيم.
وي با اشاره به تاثيرات برگزاري جشنواره‌ها به‌وي‍ژه جشنواره ابن‌سينا گفت: ما همه به تشويق و انگيزه احتياج داريم؛ جشنواره ها مي‌توانند انگيزه ايجاد کنند تا همه رشد کنند.
دکتر حاجي محمدي در پايان با بيان اينکه آموزش به نسل جديد کار سختي است گفت در عين حال آموزش دادن به اين نسل مي‌تواند براي ما هم تفريح، هم لذت‌بخش و هم چالشي باشد که براي رشد خودمان مفيد است.
خبرنگار: سمیر کرمی/ تنظیم: میرحامد حسینی/ عکس: مهدی کیهان
دریافت کتابچه هجدهمین جشنواره ابن سینا

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

78/10/11 - 00:00

خانم دکتر عزیز بهتون تبریک میگم و آرزوی سلامتی و بهروزی شما را از خداوند خواستارم. جدیدکار

دکتر علیرضا زرین آرا

78/10/11 - 00:00

سرکار خانم دکتر حاجی محمدی با سلام و احترام بسیار خوشحالم که فرد شایسته و با اخلاقی چون شما انتخاب شدید. امید که در مراحل زندگی همیشه موفق و سربلند باشید. مملکت ما به امثال شما بسیار نیازمند است. روزهایی که در بیمارستان بهارلو در خدمت شما کار میکردم را هرگز فراموش نمیکنم. شاد و پیروز باشید دکتر علیرضا زرین آرا

دکتر فرساد ایمانی

78/10/11 - 00:00

گروه بیهوشی دانشگاه تهران افتخار میکند که یکی از اعضائ این گروه در جشنواره ابن‌سینا به عنوان آموزشگر برتر دانشگاه ( جايزه حکيم جرجاني) برگزيده شد. انشاءالله ایشان در تمامی مراحل کاری موفق و پیروز باشند دکتر فرساد ایمانی

مرادپور

علی قاسمی

78/10/11 - 00:00

استاد ارجمند سرکار خانم دکتر حاجی محمدی باسلام وعرض احترام . انتخاب شایسته شما ر ا به عنوان اموزشگر برتر دانشگاه در جشنواره ابن سینا تبریک عرض کرده و برایتان ارزو ی سلامتی و موفقیت مینمایم.

علیرضا چمنی

78/10/11 - 00:00

سلام بر استاد حاج محمدی.حقیقتا این جایزه برازنده شماست.بنده همیشه مدیون آموزشهای شما خواهم بود.علیرضا چمنی متخصص بیهوشی.

دكتر عمران

استاد ارجمند،تبريك فراوان . افتخار ميكنم كه شاگرد شما بوده و هستم. عمران