استقرار صندوق های رای گیری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت فرهنگی و دانشجویی از استقرار صندوق های ثابت و سیار اخذ رای در بیمارستان‌ها و مجتمع سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با توجه به اعلام ستاد انتخابات ریاست جمهوری، رای گیری دور دوم چهاردمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جمعه 15 تیرماه 1403 در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
صندوق های رای گیری ثابت در بیمارستان های دکتر شریعتی، مرکز قلب تهران و 2 صندق در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) (مسجد المهدی و کلینیک بیمارستانی المهدی) مستقر و در راستای رفاه حال دانشجویان صندوق های سیار در مجتمع سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان بهارلو به جمع آوری رای خواهند پرداخت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی