انتصاب 3 عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان رئیس و اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات و فناوری بیماری های ویروسی

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات و فناوری بیماری های ویروسی را منصوب کرد. براین اساس دکتر سید محمد جزایری استاد دانشکده بهداشت به عنوان رئیس شبکه و دکتر محمدرضا صالحی متخصص عفونی و رئیس دانشکده پزشکی و بابک شهباز دانشجویی ویروس شناسی دانشکده بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اعضای شبکه منصوب شدند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران،  در دومین مجمع عمومی شبکه تحقیقات بیماریهای ویروسی ایران، که 11 مرداد 1403 با حضور ویروس شناسان و متخصصان عفونی و گرمسیری و عفونی کودکان، برگزار شد، انتخاب اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات و فناوری بیماری های ویروسی صورت گرفت.
براین اساس از 15 کرسی، 4 کرسی به ویروس شناسان، 3 کرسی به متخصصان عفونی و گرمسیری و  1 کرسی به متخصصان عفونی کودکان و مابقی کرسی ها به موسسات و سازمانهای مرتبط به ویروس در حوزه های  دام، طیور و گیاهی، انستیتو پاستور و مرکز مدیریت بیماریهای واگیر (وزارت بهداشت و درمان)  اختصاص یافت.
برای انتخاب رئیس شبکه از بین اعضا شورای راهبردی رای گیری صورت گرفت که با اکثریت قاطع آرا  دکتر سید محمد جزایری استاد تمام دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان رییس شبکه انتخاب و با حکم معاون تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت منصوب شد.  هچنین از 9 کرسی اختصاص یافته برای رای گیری عمومی، علاوه بر دکتر جزایری، 2  نفر دیگر از اعضا دانشگاه علوم پزشکی تهران به نام های دکتر محمدرضا صالحی متخصص عفونی و رئیس دانشکده پزشکی و بابک شهباز دانشجویی ویروس شناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شدند.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی