اولین جلسه شورای صنفی دانشجویان دستیاری و PhD با معاون آموزشی دانشگاه برگزار شد

باحضور معاون آموزشی دانشگاه، نشست معارفه و بررسی مشکلات دانشجویان دستیاری و PhD دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

shoraye senfi

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت آموزشی، این جلسه روز سه شنبه 6 مهر 1400 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه و  اعضای شورای صنفی دانشجویان دستیاری و PhD در سالن شورای معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

این نشست با معارفه اعضای حاضر در جلسه آغاز و در ادامه اعضای شورای صنفی هرکدام به نوبت به بیان دیدگاه ها، چالش ها و مشکلات پرداختند و مسائلی از قبیل: بازگشایی دانشکده ها، لزوم ایجاد جایگاه مشخص برای رزیدنت‌ها، ضرورت حضور نماینده شورای صنفی دانشجویان در شورای آموزشی دانشگاه، ارتباط میان رشته ای برای رفع مشکلات، نیاز به برگزاری جلسات شورای صنفی دانشجویان به صورت ماهانه، تغییر تقویم آموزشی دانشکده ها، عدم یکپارچه سازی سامانه نوید، عدم رسیدگی به اعتراضات ثبت نمرات، عدم همکاری و اطلاع رسانی آموزش دانشکده ها، وجود محدودیت انتخاب استاد اول راهنما، عدم ارزشیابی کیفیت حوزه آموزش، کنترل کیفیت آموزش، عدم پاسخگویی و پیگیری کارشناسان آموزش دانشکده ها، معرفی برخی رشته ها مانند گفتار درمانی و رسیدگی به آموزش ضمن خدمت ارشد پرستاری و همچنین هزینه اندک کمک هزینه پایان نامه ها و ... را مطرح کردند.

در انتهای جلسه دکتر علامه ضمن جمع­ بندی مسائل مطرح شده گفت: موارد مطرح شده از سوی شورای صنفی نیاز به بررسی و پیگیری دارد و از دانشجویان خواست تا مشکلات و دغدغه های خود را به منظور ایجاد تغییرات تا حد امکان را در حوزه آموزش به ایشان منتقل کنند.

شبنم قضایی

شبنم قضایی

تصاویر

daneshjoyan daneshjoyan dr allame daneshjoyan daneshjoyan daneshjoyan daneshjoyan dr allame shoraye senfi