با شعار همه با هم به سوی بهبود کیفیت زندگی بیماران

برگزاری وبینار بزرگداشت روز جهانی آسم و هفته جهانی آلرژی و نقص ایمنی اولیه

وبینار بیست و سومین همایش بزرگداشت روز جهانی آسم، بزرگداشت هفته جهانی آلرژی و نقص ایمنی اولیه 27-26 شهریور برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی،آسم و آلرژی، هر ساله همایش بزرگداشت روز جهانی آسم و هفته جهانی آلرژی و نقص ایمنی در اردیبهشت برگزار می شود اما امسال به دلیل پاندمی کرونا این برنامه به صورت دو وبینار در دو روز پی در پی، توسط انجمن آسم و آلرژی ایران، مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی و  معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  27-26 شهریور از ساعت 7:45 تا 11 با همکاری واحد اسکای روم دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزار خواهد شد.

وبینار اول با عنوان "بیست و سومین همایش بزرگداشت روز جهانی آسم" روز 26 شهریور در دو بخش برگزار خواهد شد. بخش اول برنامه با عنوان "اهمیت آسم و دلایل افزایش شیوع جهانی آسم" با  سخنرانی دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مصطفی معین، رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی و رئیس انجمن آسم و آلرژی ایران، دکتر سعید قوامی، دکترای بیوشیمی و استادیار دانشگاه مانیتوبا (Manitoba) کانادا و دکتر هومن گودرزی دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی، فلوشیپ ریه و استادیار دانشگاه هوکایدو(Hokkaido)   ژاپن اجرا  خواهد شد و  بخش دوم نیز با موضوع "گفتگو در باره جنبه های مختلف مراقبت های درمانی و پیشگیرانه در بیماران مبتلا به آسم با ارائه شرح حال موارد مبتلا به آسم" با سخنرانی استادان  فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی، فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیک، متخصص تغذیه، متخصص پزشکی ورزشی و روانپزشکی برگزار خواهد شد.

وبینار روز دوم  با عنوان "بزرگداشت هفته جهانی آلرژی و نقص ایمنی اولیه" روز 27 شهریور با دو پانل آلرژی و پانل نقص ایمنی با حضور استادان فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی بالینی  و  سخنرانی مهمان این بخش از برنامه، دکتر علیرضا رنجبر، استاد ممتاز پزشکی کودکان، ایمونولوژی و آلرژی مولکولی و بالینی و رئیس انستیتو پژوهشی ایمونولوژی و آلرگولوژی اینترونشنال بن آلمان،  برگزار خواهد شد.

این دو وبینار دارای امتیاز بازآموزی بوده و شرکت در آن با استفاده از لینک:

https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/isaa.world-asthma-day  برای همه گروه های پزشکی و پیراپزشکی  آزاد بوده، اما علاقه مندان به دریافت گواهی آموزش مداوم برای ثبت نام باید به سایت سامانه آموزش مداوم به نشانی: https://www.ircme.ir  ( شناسه برنامه روز اول: 157075 ، شناسه برنامه روز دوم: 156985)مراجعه کنند.

الناز واحدي

الناز واحدي