برگزاری کارگاه مهارت های زندگی در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

کارگاه مهارت های زندگی با محوریت امید پروری در دانشکده علوم تغذیه ورژیم شناسی برگزار شد.

گالری عکس
به همت معاونت فرهنگی، دانشجویی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و دفتر امور بانوان دانشگاه، بیستم آذرماه 1395، کارگاه مهارت های زندگی با حضور استاد ملیکا بهروش و تعدادی از کارمندان دانشکده در سالن اجتماعات دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی برگزار شد.
در این کارگاه، ابتدا ملیکا بهروش در مورد مفاهیم امید و امیدواری و تفاوت های آنها با سایر کلمات مرتبط و همچنین اهداف برگزاری این دوره مطالبی را بیان کرد و همچنین توضیحات کلی در باره امیدپروری و کلیات این علم ارایه داد.
در پایان نیز از شرکت کنندگان در این کارگاه خواسته شد تا با تشکیل گروه های دو نفره تمریناتی را انجام دهند و مباحث تدریس شده را مرور کنند. همچنین در مورد جلسات آینده نیز توضیحاتی داده شد.