بزرگداشت و جشن بازنشستگی دکتر زرین تاج کیهانی دوست هیئت‌علمی بخش کودکان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به مناسبت بازنشستگی دکتر زرین تاج کیهانی دوست، هیئت‌علمی بخش کودکان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مراسمی با حضور دکتر صادق نیت رئیس مجتمع برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مراسم بزرگداشت و جشن بازنشستگی استاد دکتر کیهانی دوست با حضور دکتر صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر بدو رئیس مرکز طبی کودکان و جمعی از اعضای هیئت‌علمی، اساتید گروه کودکان، دستیاران و کارکنان مجتمع دوشنبه 2 اردیبهشت‌ماه ۹۸ در سالن اجتماعات اورژانس برگزار شد.
دکتر صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر عقیقی هیئت‌علمی بخش روماتولوژی، دکتر رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر نیری رئیس بخش نوزادان، دکتر دانشجو هیئت‌علمی بخش عفونی کودکان مجتمع، دکتر زینالو مدیر گروه بخش کودکان مرکز طبی، دکتر اشرفی هیئت‌علمی اعصاب کودکان مرکز طبی کودکان سخنانی در تقدیر از عملکرد دکتر کیهانی دوست ایراد سخن کردند.
همچنین با اهدای لوح سپاس و هدایایی از این استاد باسابقه و خوش‌نام مجتمع تجلیل به عمل آمد.
دکتر کیهانی دوست سابقه فعالیت به‌عنوان رئیس بخش کودکان و معاون آموزشی بخش کودکان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را در کارنامه خود دارد.
خبرنگار: شهره بیات
عکس: محمدعلی مرزبان