تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت درگذشت دکتر لیلا شیربیگی

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت مرحومه مغفوره دکتر لیلا شیربیگی معاون آموزشی و فرهنگی و دانشجویی دانشکده طب ایرانی را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

إنّا للّه وإنّا إلیْه راجعون

درگذشت خواهر بزرگوار دکتر شیربیگی استاد دانشکده طب ایرانی موجب تالم و تاثر دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران گردید.
این بانوی پرهیزکار که از استادان خوشنام، فرهیخته و معاون آموزشی و فرهنگی و دانشجویی دانشکده بود، همواره در راه توسعه فعالیت های فرهنگی و رفاهی دانشجویان کوشش و تلاش بی دریغ داشت. این ضایعه غمبار را به خانواده آن مرحومه تازه درگذشته و دانشگاهیان تسلیت عرض نموده و برای روح آن فقید سعیده همنشینی با حضرت فاطمه زهرا (س) خواستارم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی