دسترسی به اینترنت وایرلس در خوابگاه دانشجویی نوفلاح فراهم شد

مسئول واحد فناوری اطلاعات معاونت فرهنگی و دانشجویی از برقراری شبکه اینترنت وایرلس خوابگاه جدید دانشجویی نوفلاح، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس حامد صمدپور مسئول واحد فناوری معاونت در این باره گفت: با پیگیری و تلاش بی وقفه تیم فناوری اطلاعات و همکاری واحد فنی معاونت فرهنگی و دانشجویی، اینترنت وایرلس خوابگاه جدید خیابان نوفلاح برقرار شد.
وی افزود: فرآیند امکان سنجی، طراحی شبکه داخلی و سفارش تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز برای اتصال اینترنت خوابگاه، از سال 1400 در دست پیگیری و اجرا بود که در نهایت در فروردین 1401 به ثمر نشست.
براین اساس، خوابگاه دانشجویی و جدید نوفلاح به مجموعه خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران که دارای سرویس اینترنت یکپارچه دانشجویی هستند، پیوست.
توضیح اینکه، تمامی فرآیندهای طراحی، اجرا، راه اندازی و تست، از قبیل راه اندازی لینک وایرلس ارتباطی روی دکل، کابل کشی های شبکه، پیکربندی سوئیچ، روترهای وایرلس و ... توسط تیم فناوری اطلاعات معاونت فرهنگی و دانشجویی انجام شده است.

کامران محمدیان

کامران محمدیان