لیست اخبار صفحه :59
پیام دارالفنون (TUMS TALK) دانشگاه علوم پزشکی تهران: جایگاه گیاهان دارویی در پزشکی
مجموعه سخنرانی های پیام داالفنون (تامز تاک) با موضوع طب سنتی

در سری برنامه های پیام دارالفنون دکتر روجا رحیمی عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه گیاهان نقش مهمی در پیشگیری و درمان بیماری ایفا می کنند گفت: از گیاهان داروهای جدید کشف می شود. 121 ماده مؤثره در صنعت داروسازی دنیا برگرفته از گیاهان دارویی است که نشان دهنده اهمیت نقش گیاهان است.

برگزاری اردوی زیارتی قم و جمکران ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز دختر

به همت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران اردوی یک روزه زیارتی قم و جمکران به مناسبت میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.