لیست اخبار صفحه :58
تأکید کارشناس مسئول مرکز بهداشت جنوب تهران بر ازدواج سالم و پایدار و دوری از تجملات و سخت‌گیری‌های رایج

دکتر زهرا طالبی، مرکز بهداشت جنوب تهران در روز سوم هفته ملی جمعیت (مدیران و جوانی جمعیت) به ازدواج سالم و پایدار، آسان برگزار کردن آن و دوری از تجملات و سخت‌گیری‌های رایج اشاره کرد.

جلسه‎ مشترک هم اندیشی مسئولان حوزه معاونت آموزشی و حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد

با محوریت توجه ویژه به مباحث روانشناسی، مشاوره و مسائل فرهنگی، تفریحی و ورزشی دستیاران و دانشجویان¬، جلسه‎ مشترک معاونان و مدیران حوزه معاونت آموزشی با معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکده های دانشگاه برگزار شد.

تامز رس: نگاهی به پویش شنبه های نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

پویش شنبه های نیکوکاری به پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت بهداشت از خرداد 1402، آغاز به کار کرد. این پویش با شعار هر عضو خانواده بزرگ دانشگاه یک خیر با هدف تامین نیازهای جمعیت تحت پوشش دانشگاه برگزار می شود. در این برنامه از تامز رس دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به حضور مستمر خود در پویش شنبه های نیکوکاری اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان را به مشارکت در این امر خداپسندانه دعوت کرد.

تامز لایف: بازدید دانش آموزان دبیرستان فرزانگان شهر خمین از دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب  اردوی راهیان پیشرفت

تامز لایف: بازدید دانش آموزان دبیرستان فرزانگان شهر خمین از دانشگاه علوم پزشکی تهران در قالب اردوی راهیان پیشرفت

این برنامه از تامزلایف به اردوی راهیان پیشرفت و بازدید دانش آموزان دبیرستان فرزانگان شهر خمین از دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. مدیر دبیرستان استعدادهای درخشان شهر خمین، هدف از این بازدید را ایجاد انگیزه و اشتیاق لازم در دانش آموزان برای ورود به عرصه آموزش عالی کشور دانست.

تامز پلاس: دستاوردهای فرصت مطالعاتی دکتر کاظم زنده‌دل در دانشگاه بولونیا

این برنامه از تامز پلاس به فرصت مطالعاتی دکتر کاظم زنده‌دل، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان انستیتوکانسر ایران، در دانشگاه بولونیا ایتالیا اختصاص دارد. در این گزارش، دکتر زنده‌دل درباره انگیزه‌های خود برای انتخاب این دوره، دستاوردها و تجربیاتی که در خلال این فرصت مطالعاتی به دست آمده و همچنین زمینه‌های همکاری با اساتید دانشگاه بولونیا توضیح می دهد.

دکتر قناعتی: بذر امید بپاشیم و موفقیت‌ها را عرضه کنیم
نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه با روسای بیمارستانها

دکتر قناعتی: بذر امید بپاشیم و موفقیت‌ها را عرضه کنیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست مشترک هیئت رئیسه با روسای بیمارستان‌ها گفت: در شرایطی که برخی تلاش می‌کنند ناامیدی را القا کنند باید بذر امید بپاشیم و موفقیت‌ها را عرضه کنیم.

برگزاری جشن روز دختر به مناسبت میلاد با سعادت حضرت معصومه (س)

دفتر نهاد مقام معظم رهبری با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و هیئت ثارالله بسیج دانشجویی دانشگاه اقدام به برگزاری جشن روز دختر به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها در محوطه مجتمع سراهای کوی دختران علوم پزشکی تهران کرد.