معرفی افراد برتر آزمون عملی مهارت های احیای قلبی- ریوی (CPR) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

افراد برتر آزمون عملی مهارت های احياء قلبي- ريوي (CPR) دستیاران داخلی، بیهوشی و قلب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نفرات برتر آزمون عملی مهارت‌های احياء قلبي- ريوي (CPR) دستیاران داخلی، بیهوشی و قلب مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) معرفی شدند.
مانند سال‌های گذشته، ارزیابی و سنجش مهارت‌های احياء قلبي- ريوي (CPR) دستیاران رشته‌های داخلی، بیهوشی و قلب سال دو و سه که اعضاء اصلی کد 99 مجتمع هستند، با انجام آزمون عملی به‌صورت استقرار سه ایستگاه بالینی شامل: حمایت‌های حیاتی پایه، حمایت‌های حیاتی پیشرفته قلبی و اداره پیشرفته راه هوایی و در قالب ارزیابی مهارت‌های فشردن قفسه سینه، باز کردن راه هوایی، باز نگه‌داشتن راه هوای با تعبیه انواع ایروی، تهویه تنفسی با استفاده از BVM، شناخت ریتم، به‌کارگیری دستگاه دفیبریلاتور و اعمال دفیبریلاسیون و کاردیوورژن، تعبیه ضربان‌ساز پوستی، تجویز داروها حین احیاء، لوله‌گذاری داخل تراشه و تعبیه LMA در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
در پایان ضمن صدور کارنامه مجزا برای هر یک از دستیاران، دکتر میشا سیدنیا رزیدنت بیهوشی و دکتر ریزان محمدی رزیدنت قلب به‌طور مشترک نفر اول، دکتر نرگس توکلی رزیدنت بیهوشی نفر دوم و دکتر رضا فراهانی رزیدنت داخلی به‌عنوان نفر سوم این آزمون برگزیده شدند.
توضیح اینکه به نفرات اول تا سوم این آزمون از طرف معاونت امور دانشگاهی مجتمع لوح و جوایزی اهدا خواهد شد.