نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع معنای انتخابات

نشست هم اندیشی استادان با موضوع معنای انتخابات با حضور مدیر مسئول روزنامه همشهری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران این نشست، با حضور عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه همشهری و استادان دانشکده های دانشگاه سه شنبه 17 بهمن 1402 در سالن حکیم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای نشست گنجی با اشاره به اهمیت و ضرورت شرکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲گفت: جمهوری اسلامی چالش ماهیتی با غرب دارد و معنای رای با وجود دشمنان غربی معنای امنیت آوری دارد  و هرچقدر مشارکت در انتخابات بالا باشد دشمن عقب نشینی می کند.
وی با بیان اینکه مردم کشور هزار و 800 تحریم بین المللی را تحمل می کنند گفت: دشمن اثر تحریم ها و نارضایتی های اقتصادی که مبنای آن تحریم است را در حضور پایین مردم پای صندوق های رای می سنجند. به بیان دیگر دشمنان جمهوری اسلامی نارضایتی مردم  را با حضور حداقلی ملت در عرصه انتخابات ارزیابی و مقایسه می کنند.
در ادامه نشست استادان در خصوص لزوم رای دادن در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بحث و تبادل نظر کردند.

طاهره رحمان پور

طاهره رحمان پور