پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
(تامز Q&A): عفونتهای ادراری، انواع، علل و روشهای درمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد کاظم آقامیر متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران در هشتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، با تشریح انواع مختلف عفونتهای ادراری، روشهای درمان آن را توضیح داد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
تغذیه برای بیماران مبتلابه سرطان
دکتر حامد محمدی، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، تأثیر تغذیه در پیشگیری و بهبود بیماری سرطان را تشریح کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن
دکتر رامین کردی متخصص پزشکی ورزشی و فلوشیب اینترونشن غیرجراحی ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی تهران در این قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، درباره عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن توضیح داد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
گامانایف و کاربردهای آن
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آرش جعفریه، متخصص بیهوشی و رئیس مرکز گامانایف دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، ضمن معرفی دستگاه و مرکز گامانایف مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، کاربردهای این دستگاه در درمان بیماران را تشریح کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
روشهای بررسی سلامت قلب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا نادریان، متخصص قلب و عروق مرکز قلب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهارمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، روشهای بررسی سلامت قلب و اقدامات و آزمایشهای لازم برای تشخیص مشکلات قلبی و عروقی را تشریح کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
نسخه طب ایرانی برای آلودگی هوا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فاطمه نجات بخش، متخصص طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سومین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، راهکارهای طب ایرانی در مواجهه با آلودگی هوا و مواد غذایی که به سمزدایی از بدن کمک میکنند را تشریح کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
کارتی سل تراپی چیست؟
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر امیرعلی حمیدیه، فوق تخصص خون و سرطان کودکان مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در قسمت دوم از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، ژن درمانی کودکان مبتلابه سرطان به روش کارتی سل تراپی را توضیح داد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
علائم سکته قلبی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کاوه حسینی، متخصص قلب و عروق مرکز قلب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران در قسمت اول از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، علائم اصلی سکته قلبی را تشریح و اقدامات اورژانسی در زمان مواجهه با فردی که دچار این عارضه شده است را بیان کرد.
مستند«سلامت روان در دوران کرونا»
اضطراب، سیستم ایمنی را ضعیف میکند و میتواند زمینهساز بیماری در فرد شود
زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران و دکتر فرنوش خالدی روانشناس این مرکز در نشستی درباره اضطراب و تاثیرات مخرب آن به ویژه در دوران کرونا گفت و گو کردند. خالدی گفت: «اینکه اضطراب نداشته باشیم جزو محالات این جهان هستی است؛ اضطراب زنگ خطری است برای اتفاق و تا حد نرمال خوب هم هست زیرا ما را به حرکت، مراقبت و محافظت از خود وامیدارد اما وقتی شدت و مدت اضطراب زیاد شود کارکردهای ما را مختل کند.» مرتضوی هم تاکید کرد: «وقتی ما اضطراب داریم بدن ما در حال آمادهباش است و تمام سیستم ایمنی بدن برای مبارزه آماده می شود و سیستم ایمنی را دچار مشکل میکند که میتواند زمینهساز بیماری فرد شود.»
مستند«سلامت روان در دوران کرونا»
گیلدا رجبی: تا حد امکان کودکان و نوجوانان را در معرض اخبار منفی و مخرب قرار ندهیم
روانشناس بیمارستان ضیائیان با ارائه موضوع حمایتهای عاطفی و روانی از کودکان و نوجوانان در بلایا گفت: بحران کرونا بحرانی فرسایشی محسوب شده و تغییرت زیادی درروند زندگی افراد ایجاد کرده است. کودکان و نوجوانان در شرایط بحران واکنشهای متفاوتی نشان میدهند. علائمی مانند تعریق زیاد، ترس، اضطراب، نگرانی و احساس غم و اندوه در این دوران بیشتر از حالات عادی دیده میشود. علائم بدرفتاری در کودکان از نشانههای وجود مشکل و استرسی نهفته نشأت میگیرد. آموزش مجازی در دوران بحران میتواند در مشکلات یادگیری کودکان و نوجوانان تأثیرگذار باشد. به کودکان و نوجوانان کمک کنیم تا یک برنامهریزی منظم برای فعالیتهای روزانه خود داشته باشند. به کودکان و نوجوانان مهارت حل مسئله و سازگاری با شرایط بحران را آموزش دهیم.