تامز Q&A: پیشگیری و درمان زردی نوزادان در دانشگاه علوم پزشکی تهران
در ویدئو پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tums Q&A): دکتر محمدرضا زرکش فوق تخصص نوزادان و متخصص کودکان، به سوالات رایج درباره زردی نوزادان پاسخ داد و راه های درمان را بیان کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A): تفاوت و علائم بیماری های آنفولانزا، کرونا و آلرژی و بهترین راه های درمان
در ویدئو پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی و دانشیار بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوالات رایج درباره بیماری های شایع فصل سرما پاسخ داد و تفاوت های آنفولانزا، کووید و آلرژی را بیان کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A): بیماری پارکینسون تشخیص، پیشگیری و درمان
بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی است که منجر به لرزش اندامها و سفتی بدن و نیز مشکل در راه رفتن، تعادل و هماهنگی حرکات میشود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کورش کریمی یارندی، دانشیار جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران در سیزدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، در خصوص بیماری پارکینسون توضیحاتی را ارائه داد و گفت: بیماری پارکینسون یک بیماری پیش رونده است که در سنین بالا و همچنین در سنین پایین ممکن است اتفاق بیفتد که دارای علائم متعددی مانند لرزش دست، سفت شدن اندام ها و... است که بر این اساس بیماری تشخیص داده می شود. البته تشخیص و درمان ابتدایی این بیماری با متخصصان نورولوژی است و در صورتی که اثر درمان های دارویی از بین برود و یا بیماری پیشرفت کند اقدامات جراحی برای بیمار انجام می شود.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA): تشخیص و درمان بیماری آپنه خواب
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ام البنین پاک نژاد، فوق تخصص بیماری های ریه و مراقبت های ویژه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوازدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، در خصوص بیماری آپنه خواب توضیحاتی را ارائه داد و گفت: آپنه خواب یک وقفه تنفسی حین خواب است، آپنه خواب میتواند افراد در هر سنی از جمله نوزادان و کودکان را تحتتأثیر قرار دهد. آپنه خواب یک تهدیدکننده جدی برای زندگی بهحساب میآید و در بعضی از موارد نیازمند مداخلات سریع درمانی است. یکی از علتهای مهم تصادفات بیماری آپنه خواب است همچنین این اختلال می تواند در درازمدت عامل ایجاد کننده ی یک سری از بیماری ها به حساب آید. تشخیص این بیماری با پلی سومنوگرافی یا تست خواب است که بستگی به شدت این بیماری دارد و بر اساس تشخیص نوع آپنه بیماران تحت درمان قرار می گیرند.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA): بیماری پروستات تشخیص، پیشگیری و درمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد کاظم آقامیر، متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران در یازدهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، درباره تشخیص، پیشگیری و درمان بیماری پروستات توضیح داد و گفت: کسانی که در خانواده شان سابقه سرطان پروستات دارند، احتمال درگیری سرطان بیشتری دارند و باید از سن سی سالگی به صورت سالانه چکاپ شوند. وی با اشاره به اینکه پروستات نیز مانند سایر قسمت های بدن ممکن است دچار عوارض شود افزود: در سنین 20 تا 40 سال، ممکن است ملتهب شود که ناشی از سبک زندگی، مسائل جنسی و... است. در سنین بالاتر از 50 سال ممکن است پروستات بزرگ شود و مجاری ادرار را مسدود کند. تغییرات پروستات در سنین بالاتر به دو شکل خوشخیم و بدخیم است. همچنین پروستات درانواع مختلفی مانند عفونی، عصبی و... تقسیم می شود که قابل درمان است.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS QA): دردهای اسکلتی-عضلانی، علل، پیشگیری و درمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، احمد فاتح مدرس طب ایرانی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در دهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، ضمن تشریح انواع دردهای اسکلتی و عضلانی و روش های پیشگیری و درمان این دردها، داشتن روحیه مناسب و سبک زندگی سالم را یکی از مهم ترین عوامل در پیشگیری و درمان دردهای عضلانی معرفی کرد.
(TUMS Q&A)
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران تامز (Q&A) 9: مالاریا، واکسن و سایر روشهای پیشگیری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر احمد رئیسی دانشیار اپیدمیولوژی گروه انگلشناسی و قارچشناسی پزشکی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در نهمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، با معرفی انواع مختلف بیماری مالاریا در سطح کشور، ضمن معرفی جدیدترین واکسن مالاریا معرفی شده توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) اقدامات لازم برای پیشگیری از این بیماری را تشریح کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
(تامز Q&A): عفونتهای ادراری، انواع، علل و روشهای درمان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد کاظم آقامیر متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران در هشتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، با تشریح انواع مختلف عفونتهای ادراری، روشهای درمان آن را توضیح داد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
تغذیه برای بیماران مبتلابه سرطان
دکتر حامد محمدی، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفتمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، تأثیر تغذیه در پیشگیری و بهبود بیماری سرطان را تشریح کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)
عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن
دکتر رامین کردی متخصص پزشکی ورزشی و فلوشیب اینترونشن غیرجراحی ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی تهران در این قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، درباره عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن توضیح داد.