لیست اخبار صفحه :139
سلامت باروری زنان (روابط زناشویی، بارداری و زایمان ایمن و سالم) در همه گیری کووید 19

سلامت باروری زنان (روابط زناشویی، بارداری و زایمان ایمن و سالم) در همه گیری کووید 19

دکتر راضیه معصومی فوق دکتری سکسولوژی و دکتری تخصصی سلامت باروری با توجه به هفته سلامت بانوان ایران (سبا) با شعار سلامت باروری زنان (روابط زناشویی، بارداری و زایمان ایمن و سالم) در همه گیری کووید 19 گفت: سلامت باروری ابعاد مختلفی دارد و طیف آن از دوران بارداری وسیع تر است، دوران بلوغ، جوانی، میانسالی، سالمندی بصورت کلی طیف هایی است که در سلامت باروری قابل بحث هستند. اما مرکزیت و محوریت بحث سلامت باروری، سلامت دوران بارداری است و انتظار داریم که دوران بارداری برای یک زن به صورت خوشایند تجربه شود و در عین حال مادر، فرآیند بارداری و زایمانش و گذر از دوران زن بودن به دوران مادر بودن را خیلی خوب و ایمن با یک زایمان عالی تجربه کند.

زنان و سلامت خانواده در همه گیری کووید 19

زنان و سلامت خانواده در همه گیری کووید 19

دکتر زهره قربانی دکترای روان شناسی و پژوهشگر و مدرس روان شناسی مثبت به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی(سبا) با شعار سلامت خانواده در همه گیری کووید 19گفت: در این روزها که زندگی بسیاری از خانواده های ایرانی تحت تأثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و تغییر کرده است، شاهد بگومگوها و بحث های بیشتری بین زوجین هستیم. این موضوع دلایل مختلفی دارد که می توان راهکارهای مناسب برای تحکیم رابطه زوجین پیدا کرد.

پیشگیری از آسیب های شغلی و اجتماعی زنان در دوران کووید19

پیشگیری از آسیب های شغلی و اجتماعی زنان در دوران کووید19

دکتر سحر افتخاری متخصص طب کار و عضو هیئت علمی دانشگاه به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی (سبا)، با شعار پیشگیری از آسیب های شغلی و اجتماعی زنان در همه گیری کووید-19 گفت: شاغلین در محیط های کار با عوامل زیان آور متعددی مواجه می شوند و با توجه به پیشرفت های که در صنعت اتفاق افتاده است سایر عوامل زیان اور تا حدودی کنترل شده و میزان مواجه شاغلین با این عوامل زیان آور به حداقل رسیده، اما عوامل روانی-اجتماعی هنوز در کشورهای توسعه یافته یک موضوع مهم در محیط های کار است و و هنوز در زمینه های صنعتی موفق نشدند بحث استرس شغلی را در محیط های کار کنترل کنند. دکتر افتخاری استرس شغلی را نبود تناسب بین نیازمندی ها و فشارهای شغل با توانایی ها و دانش های فرد عنوان کرد.

۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهرماه روز بیهوشی

۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهرماه روز بیهوشی

رشته بیهوشی از مهمترین رشته هاي پزشکي است و متخصصان این رشته در حساس ترین بخش های مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) در اتاق عمل ها و اکنون در بخش ها و ICU بیماران مبتلا به کرونا به بيماران خدمات رسانی مي کنند.

شیوه زندگی سالم زنان و رژیم غذایی مناسب، یکی از نکات مهم در دوران همه گیری کووید 19 است

شیوه زندگی سالم زنان و رژیم غذایی مناسب، یکی از نکات مهم در دوران همه گیری کووید 19 است

دکتر فریبا کوهدانی متخصص تغذیه و رژیم شناسی با توجه به هفته سلامت بانوان ایرانی (سبا)، با شعار «شیوه زندگی سالم زنان با تأکید بر چاقی به عنوان عامل وخامت کووید19» گفت: در کنار سایر گروه های آسیب پذیر، باید نقش زنان را پر رنگ تر کنیم و این امر به این دلیل است که زنان را در مسائل تغذیه ای جزو گروه هایی می دانیم که بیشتر خطر ابتلا به سوء تغذیه در آن ها وجود دارد.

دکتر اسماعیل محمدنژاد: نقش اصلی را در کنترل بیماری کرونا مردم برعهده دارند

دکتر اسماعیل محمدنژاد: نقش اصلی را در کنترل بیماری کرونا مردم برعهده دارند

سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در گفت‌وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: بحث کنترل عفونت و توزیع مناسب تجهیزات حفاظت فردی یکی از کارهای مهمی بود که بر اساس گایدلاین ها انجام شد. در غربالگری‌ها مشخص شد تعداد کسانی که در بخش‌های کووید کار می‌کردند و به بیماری کرونا مبتلا شدند از کسانی که در بخش‌های غیر کووید کار می‌کردند، کمتر بود. ویزیت بیماران توسط استادان و اعضای هیئت‌علمی الگوی خوبی برای سایر همکاران و کادر درمان بود. شعار تیم مدیریت کووید این بود که ما هیچ محدودیتی نداریم اما با مدیریت درست و مدیریت اصولی، تجهیزات را در اختیار همکاران قرار دادیم. آموزش در فضاهای مجازی و انجام ویزیت و مشاوره به بیماران کرونایی و غیرکرونایی در فضاهای مجازی از فرصت‌های خوبی بود که در این دوره فعال شد. نقش اصلی کنترل بیماری با خود مردم است یعنی با رعایت بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی و آموزش درست می‌توانیم این بیماری را کنترل کنیم. درج اطلاعات نادرست در فضاهای مجازی می‌تواند باعث ایجاد رعب و وحشت در میان مردم شود، بنابراین باید اطلاعات درستی در اختیار مردم قرار دهیم.

برگزاری مراسم ترحیم دکتر کاظم آملی فوق تخصص ریه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

برگزاری مراسم ترحیم دکتر کاظم آملی فوق تخصص ریه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

مراسم ترحیم استاد پیشکسوت دکتر کاظم آملی با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان، جمعی از اعضای هیئت‌علمی، اساتید گروه ریه، دستیاران و کارکنان مجتمع چهارشنبه 23 مهر ماه 99 با رعایت شیوه نامه های بهداشتی به صورت حضوری و مجازی در تالار شهید مجتمع برگزار شد. در این مراسم پس از قرائت قرآن، دکتر صادق نیت از فضائل و خصوصیات اخلاقی دکتر آملی نکاتی را بیان کرد.

دکتر سید علی کشاورز: تقویت سیستم ایمنی بدن در گرو داشتن رژیم غذایی متعادل است
مستند «افق سلامت در پساکرونا»

دکتر سید علی کشاورز: تقویت سیستم ایمنی بدن در گرو داشتن رژیم غذایی متعادل است

مدیرگروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در گفت‌وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: به گفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است، بنابراین یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است. افرادی که کم‌خون هستند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار می‌گیرند. از آنجاکه انواع ویتامین‌ها در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد در نتیجه سبزی‌ها و میوه‌ها، معجون سلامتی هستند. ثابت‌شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند درنتیجه در دوران کرونا تا جایی که می‌توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود کنیم. قرقره کردن آب‌نمک در روز می‌تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلا به بیماری را کم می‌کند. پختن کامل غذا خیلی از آلودگی‌های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می‌برد.

تنظیمات قالب