لیست اخبار صفحه :106
 دکتر کریمی: خوشحالم که امروز روابط عمومی را فعال می‌بینم
نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

دکتر کریمی: خوشحالم که امروز روابط عمومی را فعال می‌بینم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش در صحنه ملی و جهانی» گفت: روابط عمومی به‌عنوان یکی از بازوهای اصلی دانشگاه می‌تواند همه زاویه‌ها و جنبه‌های مختلف دانشگاه را که گاهی بازگو نمی‌شود و یا مورد غفلت قرار می‌گیرد نمایش دهد. در جامعه امروز ما و به‌ویژه در شرایط خاص کشور، روابط عمومی یک وظیفه بسیار عمده دیگر دارد و آن ایجاد امید است. دانشگاه به‌عنوان قلب تپنده کشور و به‌عنوان جایی که انسان‌های زیادی را پرورش و آموزش می‌دهد و مدیران آینده دانشگاه را در حوزه‌های مختلف تربیت می‌کند همیشه باید منبع امید برای آینده روشن و تلاش و کار و فعالیت باشد. من اهل اغراق نیستم و تعریف نابجا نمی‌کنم؛ همیشه خاطرات خوبی از روابط عمومی و کارکنانش دارم و این خدمت صادقانه شما همیشه در ذهن ما خواهد بود. روابط عمومی در دانشگاه، واحدی است که به نظر من شاید فعالیتش گاهی مغفول مانده و من خوشحالم که امروز روابط عمومی را فعال می‌بینم. من می‌دیدم که بعضی از بچه‌های روابط عمومی پا به پای همکاران پزشک و پرستار خدمت می‌کردند.

دکتر امیرعلی حمیدیه: ژن‌درمانی باید بحث روز کشور شود
ششمین دوره سمپوزیوم ژنتیک و سلول‌های بنیادی دانشگاه برگزار می شود

دکتر امیرعلی حمیدیه: ژن‌درمانی باید بحث روز کشور شود

دبیر ستاد علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ثبت‌نام بیش از دو هزار نفر در ششمین دوره سمپوزیوم ژنتیک و سلول‌های بنیادی دانشگاه خبر داد. این دوره قرار است 29 و 30 اردیبهشت برای اولین بار به‌صورت مجازی با همکاری مرکز طبی کودکان، ستاد سلول‌های بنیادی و مرکز تحقیقات ژن‌درمانی دانشگاه برگزار شود. دکتر حمیدیه از تمامی استادان و دانشجویان دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم و وزارت بهداشت، کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های دانش‌بنیان برای شرکت در این رویداد بزرگ علمی دعوت کرد.

 دکتر اکبر فتوحی: واکسیناسیون عمومی کووید 19 به جامعه ایمنی می دهد
بخش دوم

دکتر اکبر فتوحی: واکسیناسیون عمومی کووید 19 به جامعه ایمنی می دهد

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دوم پاسخ به سؤالات مطرح‌شده در خصوص واکسیناسیون کرونا گفت: عوارض واکسن بلافاصله پس از تزریق واکسن‌ها طبیعی و بخشی از واکنش عملکرد سیستم ایمنی است، اما بعضی از واکسن‌ها ممکن است عوارض جدی و مهم‌تری داشته باشند که در مورد این واکسن‌ها بسیار نادر است. تحقیقات نشان داده با واکسینه شدن بیش از یک میلیارد نفر در جهان افرادی که دچار عارضه می‌شوند بسیار محدود و ناپایدار است و می‌توان گفت این واکسن‌ها ایمن هستند. افرادی که قبلاً به بیماری کووید 19 مبتلا شده‌اند تقریباً تا 6 ماه در برابر بیماری ایمن هستند و باید برای تزریق واکسن اقدام کنند زیرا واکسن ایمنی بهتری از خود عفونت می‌دهد. تزریق واکسن کووید 19 در کودکان توصیه نمی شود. واکسن در افراد باردار می‌تواند خطرآفرین باشد باید سعی کنند شیوه نامه ها را رعایت کنند اما اگر خطر مبتلا شدن وجود دارد با نظر پزشک خود را واکسینه کنند. افراد دارای نقص ایمنی با مشورت پزشک متخصص خود تزریق واکسن را انجام دهند. احتمال ابتلا به عوارض ناخوشایند در افرادی که واکسینه می شوند کاهش می یابد و جامعه به این دلیل به وضع طبیعی برمی گردد.

دکتر شاهرخ کربلایی: بالین بیمار بهترین و مهم‌ترین بستر آموزشی است
«برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش»

دکتر شاهرخ کربلایی: بالین بیمار بهترین و مهم‌ترین بستر آموزشی است

معاون آموزشی بیمارستان سینا در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایجاد پرونده الکترونیک به‌منظور ثبت و تبادل اطلاعات به‌صورت آنلاین از مهم‌ترین برنامه‌های بیمارستان سینا است. از ویژگی‌های مهم معاونت آموزشی این مرکز، مدیریت، هماهنگی و دفاع از حقوق متقابل فراگیران و اساتید است. اولویت‌بندی و خط مشی های آموزشی معمولاً توسط معاونان آموزشی بخش‌های مختلف صورت می‌پذیرد. از پروژه‌های موفق واحد آموزشی، برگزاری جلسات مجازی و حضوری و تدریس آنلاین بوده است. پاندمی کووید 19 تغییرات زیادی در روند آموزش ایجاد کرد اما دستاورد کرونا هدایت همه گروه‌ها به سمت آموزش مجازی بود. معاونت آموزشی حامی طرح های خلاقانه و فعالیت های بین رشته ای خواهد بود. بیمارستان سینا از سال های قبل به عنوان مرکز تروما شناخته شده است و اگر رزیدنت ها آموزش خوب در این زمینه می خواهند، باید در سینا آموزش ببینند. هنر منتورینگ و آموزشگر این است که اجازه دهد فراگیر یاد بگیرد اما جان بیمار را تهدید نکند. سیستمی پویا می شود که پویا بودن در آن ارزش گذاری شود. آموزش بدون مسئولیت‌پذیری مفهوم پیدا نمی‌کند.

دکتر اکبر فتوحی: تزریق واکسن‌های مورد تائید سازمان غذا و دارو، بی‌خطر و مورد اعتماد هستند

دکتر اکبر فتوحی: تزریق واکسن‌های مورد تائید سازمان غذا و دارو، بی‌خطر و مورد اعتماد هستند

استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش اول پاسخ به سؤالات مطرح‌شده در خصوص واکسیناسیون کرونا گفت: واکسن سیستم ایمنی بدن را آماده مبارزه با یک عامل بیماری‌زای عفونی و ویروسی می‌کند و در اپیدمی بیماری کووید 19، بهبودی 99 درصدی مبتلایان کرونا فرصتی را برای شرکت‌ها در آماده سازی واکسن فراهم کرد. تاکنون در حدود 16 واکسن توسط سازمان جهانی بهداشت بررسی‌شده و 6 واکسن بر اساس معیارهای سازمان جهانی بهداشت مورد ارزیابی و تائید قرار گرفته است. در ایران نیز 4 واکسن به مرحله تولید، توسعه و مطالعه بالینی رسیده است. سازمان غذا و دارو یک سازمان جدی و پرقدرت است و واکسنی که مورد تائید سازمان غذا و دارو قرار گیرد بی‌خطر است. اکثر واکسن‌ها یاد آورد دوم دارند تا سیستم ایمنی بدن در مقابله با آن یادآور دریافت کند.

دکتر شاهین باستانی: بیمارستان امیراعلم مهم ترین مرکز تربیت متخصصان ENT توانمند و پاسخگو به نیازهای جامعه است
«برندآفرینی مشارکتی در حوزه آموزش»

دکتر شاهین باستانی: بیمارستان امیراعلم مهم ترین مرکز تربیت متخصصان ENT توانمند و پاسخگو به نیازهای جامعه است

معاون آموزشی بیمارستان امیراعلم در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیشینه آموزشی بیمارستان در بخش گوش و حلق و بینی از جایگاه ویژه و شهرت خوبی در سطح کشور برخوردار است. سعی کردیم تا کارگاه‌های مختلف در زمینه، اخلاق و تعهد حرفه‌ای، منتورینگ و پزشکی مبتنی بر شواهد در بیمارستان برگزار کنیم. از سال دوم تلاش کردم در زمینه wellness و کیفیت سلامت زندگی فراگیران فعالیت کنیم چرا که این موضوع می‌توانست بر تاب‌آوری فراگیران بسیار مؤثر باشد. پاندمی کرونا تحولی در آموزش مجازی ایجاد کرد که از آن می‌توانیم به‌عنوان رنسانسی در آموزش مجازی پزشکی نام ببریم. بخش گوش و حلق و بینی، بسیاری از نیازهای اینترن ها از لحاظ کاربردی را تأمین می‌کند و آنها به خوبی می‌توانند پاسخگوی نیازهای جامعه باشند. این بخش همچنین دارای تعاملات خوب در بخش بین‌الملل است. اگر مهم‌ترین برون ده بیمارستان را متخصصان ENT بدانیم، آنها به خوبی می‌توانند پاسخگوی نیازها باشند و تصمیم‌گیری و تصمیم سازی کنند. همچنین تلاش کردیم تا از خطاهای پزشکی دانشجویان در آموزش استفاده کنیم و تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم.

دکتر محمد کاظم آقامیر: بیوبانک سنگ مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه در جهان کم نظیر است
«مستند فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر محمد کاظم آقامیر: بیوبانک سنگ مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه در جهان کم نظیر است

رئیس مرکز تحقیقات ارولوژی دانشگاه در گفت‌وگو با مستندسازان فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش دانشگاه علوم پزشکی با تشریح دستاوردهای پژوهشی مرکز تحقیقات اورولوژی، اساس فعالیت‌های این مرکز را برمبنای ارتباط علوم پایه و بالینی بیان کرد و گفت: دو محور اصلی فعالیت‌های مرکز در زمینه پاتولوژی و فیزیولوژی سنگ (stone) و مثانه (Bladder) است و در این راستا با 8 مرکز معتبر جهان همکاری داریم. درحال حاضر ثبت اطلاعات سنگ کل ایران را در اختیار داریم که بزرگ‌ترین ذخیره اطلاعات سنگ خاورمیانه خواهد شد؛ این درحالی است که در جهان سه مرکز اطلاعات سنگ وجود دارد. افزون بر این، بیوبانک سنگ نیز راه‌اندازی شده که در دنیا کم‌نظیر است. برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌های این مرکز مصاحبه دکتر آقامیر را مشاهده کنید.

 دکتر سیدرضا رئیس کرمی: در درمان‌های نوین همچون سلول درمانی و پیوندها فعالیت‌های خوبی را آغاز کرده‌ایم
مستند«فرصت های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر سیدرضا رئیس کرمی: در درمان‌های نوین همچون سلول درمانی و پیوندها فعالیت‌های خوبی را آغاز کرده‌ایم

مدیر گروه بیماری‌های کودکان دانشکده پزشکی در گفت‌وگو با «مستندسازان فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» دانشگاه گفت: نزدیک به پنجاه سال است که گروه کودکان دانشکده پزشکی تربیت نیروهای متخصص را در دستور کار خود قرار داده است و تقریباً در تمامی کشور نیز این همکاران مشغول خدمات‌رسانی به بیماران هستند. در زمینه پژوهش نیز گروه بیماری‌های کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران با فاصله زیاد در مقایسه با کل کشور در رتبه اول قرار دارد و طبق آمارهای رسمی رتبه هفدهم جهان و دوم در منطقه را دارا هستیم. مرکز طبی کودکان به‌عنوان مرجع اصلی علمی در تمام کشور شناخته‌شده است. پیوندهای مغز استخوان کودکان پنج سال است که به‌صورت مستقل در این مرکز انجام می‌شود. ارزش‌افزوده گروه بیماری‌های کودکان نیروهای انسانی متخصص هستند. حفظ کودکان سالم در جامعه سالم بزرگ‌ترین ارزش‌افزوده گروه بیماری‌های کودکان محسوب می‌شود.

راه اندازی سومین بخش پست مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) به همت خیرین در بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

راه اندازی سومین بخش پست مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) به همت خیرین در بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

بخش 3 پست مراقبت‌های ویژه نوزادان که به همت خیرین نیک‌اندیش در بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) راه‌اندازی شده بود، روز شنبه 18 اردیبهشت 1400 با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر سید علی دهقان منشادی معاون درمان، دکتر علیرضا کاظمینی معاون پشتیبانی و رئیس بیمارستان امام خمینی، دکتر حسین دلیری رئیس بخش نوزادان و پرستو آریاملو، مترون و دیگر مسئولان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افتتاح شد.

تنظیمات قالب