بخش اول- مطالعه بالینی اثر پالس تراپی متیل پردنیزولون در درمان بیماران بستری مبتلا به کووید 19
دکتر احمدرضا جمشیدی: من معتقدم این مطالعه، تحقیق بسیار خوبی در درمان بیماران کووید و نتیجه یک کار تیمی دقیق و همدلانه بود
فوقتخصص روماتولوژی، استاد دانشگاه و عضو تیم تحقیقات بالینی اثر پالستراپی متیل پردنیزولون در درمان بیماران بستری مبتلا به کووید 19 در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه، این مطالعه را بسیار موفق و کاربردی در درمان بیماران مبتلا به کرونا با درگیری شدید ریه خواند و افزود: این تحقیق از اولین مطالعات انجام شده با رویکرد استفاده از داروهای کورتیکو استروئیدها در درمان کووید 19 در جهان بود که پس از اخذ مجوز اخلاق در مرحله تحقیقات بالینی به کاهش 45 درصدی مرگومیر در گروه شاهد منتج شد. این مطالعه که در بیمارستان امام خمینی انجام شده است در European Journal of Respiratory Disease که از معتبرترین ژورنالهای بینالمللی است به چاپ رسیده و مورداستفاده بسیاری از متخصصان جهان در درمان کرونا قرار گرفته است. در این بیماری چون با طوفانهای سایتوکاین روبهرو هستیم باید طوفانی برخورد کنیم؛ ازاینرو با تجویز دوز بالای داروی پردنیزولون در مدتزمان کوتاه علاوه بر کاهش عوارض دارویی اثربخشی دارو را بالا برده و با کاهش التهاب ناشی از سایتوکاین های مختلف برای اثربخشی داروهای دیگر زمان میخریم.
«برندآفرینی مشارکتی در حوزه پژوهش»
دکتر خسرو صادق نیت: پژوهش در حوزه اختلالات خواب باعث تشخیص زودهنگام بیماریها میشود
رئیس مرکز تحقیقات اختلالات خواب شغلی در گفتوگو با مستندسازان «فرصتهای سرآمدی در پژوهش» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بنیان رشته طب خواب با کنار هم قرار گرفتن رشتههای مرتبط پایهگذاری شد. این رشته با تشکیل انجمن خواب و ایجاد کرسیهایی در کنار متخصصان طب خواب بنیان نهاده شد. یکی از اولویتهایی که برای راه انداری مرکز تحقیقات خواب وجود داشت بررسی و ارزیابی معضلات سلامتی کشور و بحث خوابآلودگی و تصادفات جادهای در حین رانندگی بود و این عامل توجیهی بود برای راهاندازی این مرکز و مورد استقبال وزارت بهداشت قرار گرفت. با انجام پژوهشها و تدوین دستورالعملها و حمایت و هدایت پژوهشگران بهطور جامع این موضوع پیگیری شد. این مرکز باهدف حمایت از پژوهشهای مختلف در حوزه خواب اقدام به ایجاد شورای پژوهشی کرد. یکی از اولویتهای پژوهشی این مرکز دادن آگاهی و اطلاعات جامع و ملی در خصوص اختلالات خواب در کشور بود. با طراحی روشهای تشخیص خوابآلودگی در بین رانندگان و با تعبیه نرمافزار و سنسورهایی در ماشینهای سنگین و آموزشی رانندگان و مطالعات مختلف و با همکاری دانشگاههای صنعتی کشور به نتایج خوبی دستیافتهایم.
مراسم ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ روز ملی اهدای عضو در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
در روز ملی اهدای عضو از تیمهای پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) قدردانی شد.
دکتر شعبان علیزاده: نمایشگاه «روز روابط عمومی» بسیارجذاب بود
رئیس دانشکده پیراپزشکی روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش درصحنه ملی و جهانی» گفت: نمایشگاه بسیار جذابی بود و با گوشه ای از توانمندی های واحدهای مختلف دانشگاه آشنا شدیم.
نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر سید هادی موسوی: مستندسازی از کارهای خوب روابط عمومی است
مدیر بازرسی دانشگاه روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش درصحنه ملی و جهانی» گفت: مستندسازی یکی از حرکت های بسیار خوب است که روابط عمومی شروع کرده و نشانگر خدماتی است که سالها دانشگاه به جامعه ارائه کرده است.
«نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی »
دکتر ماشاءاله ترابی: روز روابط عمومی نمایش متفاوتی از تلاشها و ارزشهای ایجادشده در طول 170 سال است
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش درصحنه ملی و جهانی» گفت: الحمدالله روز پربرکت روابط عمومی با تلاش همه همکاران روابط عمومی سطح دانشگاه و همچنین ارزشهای ایجادشده در طول 170 سال بهصورت خیلی فشرده به نمایش درآمد. ضمن تشکر از دستاندرکاران روابط عمومی چه در سطح سازمان وچه در سطح واحدهای تابعه دانشگاه، امیدوارم این حرکت سرآغازی باشد تا بتوانیم دستاوردهای متفاوت همکاران و زحماتی که در طی 170 سال شکلگرفته است را بهخوبی معرفی کنیم.
نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر محمد حسین پورغریب: روابط عمومی جلوهگر فعالیت سازمانهاست
دکتر محمد حسین پورغریب شاهی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش درصحنه ملی و جهانی» گفت: روابط عمومی صدای گویای سازمانها است. روابط عمومی پل ارتباطی سازمانها و مخاطبانش است. مخاطبان دانشگاه، کارمندان، اعضای هیئتعلمی، دانشجویان و عموم مردم هستند باید سعی کنیم این پل ارتباطی را تقویت کنیم تا مخاطبان با خدمات دانشگاه بیشتر آشنا شوند.
نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر احسان مقیمی: طراحی سایت دانشگاه جاذبه خوبی دارد
رئیس دفتر امور ایثارگران دانشگاه روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش در صحنه ملی و جهانی» گفت: دوستان روابط عمومی در طول سال حتی تعطیلات نوروز زحمات طاقت فرسایی را تحمل می کنند. دوستان روابط عمومی در شرایط سخت کرونا در بیمارستان ها حضور پیدا کردند و کار خبر و اطلاع رسانی را انجام دادند.
نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر محمدحسین صادقیان: حوزه فرهنگی آمیختگی زیادی با روابط عمومی دارد
مدیر فرهنگی دانشگاه روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش در صحنه ملی و جهانی» گفت: مهمترین خواسته ما از روابط عمومی تولید محتوای مناسب فضای مجازی و اجتماعی و فرهنگی دانشگاه و نشر آن است.
نمایشگاه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
دکتر علی گنجعلی خان: روابط عمومی دارای جایگاه ویژه ای در سازمان است
مدیر درمان دانشگاه روز دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 در حاشیه بازدید از نمایشگاه «170 سال درخشش در صحنه ملی و جهانی» گفت: کار روابط عمومی نشان دادن عملکرد ماست و این واحد دارای جایگاه ویژه ای در بین واحدهای دیگر دارد.