از مزرعه تا سفره؛ ایمنی غذا زیر ذره‌بین دانشگاه علوم پزشکی تهران

به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، همایش علمی این مناسبت روز یک‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ با هدف بررسی چالش‌ها، الزامات و راهکارهای ارتقای ایمنی غذایی در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این رویداد با حضور اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان حوزه‌های تغذیه، بهداشت، دامپزشکی و صنایع غذایی برگزار شد و محور اصلی آن، بررسی اهمیت ایمنی غذا در سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از مواد غذایی بود. این همایش به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و دانشکده بهداشت، با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی، مرکز همایش‌های علمی دانشگاه و با حمایت شرکت‌های حوزه تغذیه برگزار شد. همچنین امکان حضور آنلاین برای علاقه‌مندان سایر دانشگاه‌ها نیز فراهم بود.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 299244
محمدصادق کاظمی پور
تهیه کننده:

محمدصادق کاظمی پور