لیست اخبار صفحه :152
دکتر ترابی: دانش‌آموزان، سفیران سلامت در فضای مجازی هستند
نشست هم اندیشی جشنواره رسانه و نوجوانی سالم

دکتر ترابی: دانش‌آموزان، سفیران سلامت در فضای مجازی هستند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هماهنگی و برنامه ریزی جشنواره رسانه و نوجوانی سالم و تدوین پروپزال بررسی میزان اثربخشی آن در گروه هدف دانش آموزان گفت: دانش‌آموزان، سفیران سلامت در فضای مجازی هستند.

دکتر ترابی : باید تمام فعالیت‌های مرتبط با حوزه علمی خاص در قالب قطب رسانه‌ای منسجم سازماندهی شود
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان سینارسانه

دکتر ترابی : باید تمام فعالیت‌های مرتبط با حوزه علمی خاص در قالب قطب رسانه‌ای منسجم سازماندهی شود

دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از برنامه‌ای جامع برای ارتقای جایگاه دانشگاه در فضای مجازی خبر داد و گفت: باید تمام فعالیت‌های مرتبط با حوزه علمی خاص در قالب قطب رسانه‌ای منسجم سازماندهی شود.

دکتر قناعتی: داروخانه ۱۳ آبان الگوی نظام خدمات دارویی کشور در عرصه آموزشی، پژوهشی و درمانی است
افتتاح پروژه‌های توسعه خدمات دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: داروخانه ۱۳ آبان الگوی نظام خدمات دارویی کشور در عرصه آموزشی، پژوهشی و درمانی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در آیین افتتاح پروژه های توسعه خدمات دارویی مجموعه داروخانه‌های دانشکده داروسازی گفت: داروخانه ۱۳ آبان الگوی نظام خدمات دارویی کشور در عرصه آموزشی، پژوهشی و درمانی است.

افتتاح پروژه‌های توسعه خدمات دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

افتتاح پروژه‌های توسعه خدمات دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با نشست۲۱ مرداد ۱۴۰۳ هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پروژه‌های توسعه‌ خدمات دارویی مجموعه داروخانه های دانشکده داروسازی شامل بهره برداری از داروخانه های سرپایی، اتاق عمل و شبانه روزی بیمارستانی، ساختمان جدید فضای آموزشی مهارت های دانشجویی، توسعه فضای داروخانه 13 آبان، بهره برداری از انبار دارویی یاخچی آباد و نصب نرم افزار نسخه پیچی در داروخانه های ایثار و نمونه طالقانی افتتاح شد.

تامزلرن: برگزاری کارگاه دو روزه برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی پیشگیری از حوادث در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزلرن: برگزاری کارگاه دو روزه برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی پیشگیری از حوادث در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه دو روزه مدیران گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث و کارشناسان پیشگیری از حوادث دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، پلیس راهور کشور، مرکز تدوین مقررات و ایمنی حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی کشور، سازمان اورژانس کشور، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برگزار شد. هدف از این نشست برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی در پیشگیری از حوادث شامل حوادث ترافیکی و غرق شدگی، مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و حوادث ناشی از استفاده از مواد منفجره و پیامدهای آن در چهارشنبه آخر سال بود. در این ویدئو دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سردار سید تیمور حسینی رئیس راهنمایی و رانندگی فراجا، توضیحاتی در خصوص ضرورت برگزاری این کارگاه و نقش دانشگاه در پیشگیری از حوادث بیان می کنند.

تامز پلاس: دانشگاه علوم پزشکی تهران رکورد جدیدی در جذب دانشجوی بین‌الملل ثبت کرد

تامز پلاس: دانشگاه علوم پزشکی تهران رکورد جدیدی در جذب دانشجوی بین‌الملل ثبت کرد

دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامز پلاس، از ثبت رکورد پذیرش دانشجویان بین‌الملل در این دانشگاه خبر داد. وی با یادآوری اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1400 به اوج جذب دانشجوی بین‌الملل در تاریخ خود رسیده بود، گفت: در ترم نخست سال 1402 این روند رو به رشد ادامه یافت و تعداد دانشجویان بین‌الملل پذیرفته شده به 239 نفر رسید. این افزایش قابل توجه در رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی نیز وجود دارد. دکتر زرگران با تأکید بر ارتقای استانداردها و شاخص‌های جذب دانشجوی بین‌الملل، به دستاوردهای مهم معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در این حوزه اشاره کرد که در ادامه می بینیم.

تامز آپ: معرفی گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز آپ: معرفی گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر عباس کریمی مدیر گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامزآپ فعالیت های این گروه را تشریح و گروه گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه را قدیمی‌ترین گروه جراحی فک، دهان و صورت در ایران و در خاورمیانه معرفی کرد.

تامز لایف: پنجمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویان داخلی و چهارمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز لایف: پنجمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویان داخلی و چهارمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

در این برنامه از تامزلایف که به طرح ضیافت اندیشه دانشجویان داخلی و بین المللی اختصاص دارد؛ دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با آرزوی موفقیت برای دانشجویان شرکت کننده در طرح، آنان را به تلاش بیشتر ترغیب کرد و گفت: در این دانشگاه کارهای بزرگ به همت انسان های بزرگی انجام شده که بدور از نگاه مادی و با گذشتن از آسایش خود به پیشرفت علم و جوانان و کشورمان کمک کردند. حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، این طرح را در راستای توانمندسازی دانشجویان دانست و گفت: در دو هفته اجرای طرح، برنامه های معرفتی و مهارتی و بازدیدهای متنوعی در نظر گرفته ایم و همراهی اساتید و دانشجویان در اردوهای شبانه روزی زمینه رشد معنوی و اخلاقی دانشجویان فراهم می آورد. حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، با بیان اینکه بهترین جوانان کشور، در بهترین دانشگاه کشور درس می خوانند افزود: شدنی ساختن کارهای سخت از عهده شما بر می آید، تلاش کنید انسان های بزرگ و موثری در آینده خود و محیط پیرامونتان باشید و همچون مشعلی تابان به دیگران کمک کنید.

دکتر ترابی: روابط عمومی؛ نقش برجسته ای در مدیریت شهرت و نفوذ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارد
نشست آموزشی کارشناسان سینا رسانه

دکتر ترابی: روابط عمومی؛ نقش برجسته ای در مدیریت شهرت و نفوذ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست آموزشی با کارشناسان سینا رسانه، به نقش برجسته ای روابط عمومی در مدیریت شهرت و تقویت نفوذ علمی تاکید کرد و هوش مصنوعی را راهکار مناسبی برای افزایش نفوذ علمی دانشگاه در جامعه مخاطب دانست.