محتوای خبری دانشکده مجازی

دانشکده مجازی طرح تله مدیسین را با همکاری معاونت بهداشت، مرکز طبی کودکان، شبکه بهداشت اسلامشهر و مرکز بهداشت چابهار برگزار کرد

دانشکده مجازی مرحله پایلوت طرح پزشکی از دور (تله مدیسین) را با همکاری معاونت بهداشت، مرکز طبی کودکان، شبکه بهداشت اسلامشهر دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز بهداشت چابهار برگزار کرد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومي دانشكده مجازي، به منظور توزیع عادلانه خدمت رسانی سلامت در بین همه مردم (به خصوص مناطق کمتر توسعه یافته) و گسترش عدالت و توسعه اجتماعی، اقتصادی و خدمات توسط خدمت دهندگان حوزه سلامت و ارتباط مستمر بین مراکز بهداشتی ـ درمانی روستایی و شهری سراسر کشور با درمانگاه ها و بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده مجازی با تکیه بر فناوری های نوین ارتباطی و تجهیزات پیشرفته ی مورد استفاده در پزشکی از راه دور (تله مدیسین) اقدام به ارایه خدمات درمانی و تخصصی کرده است.
در مرحله پایلوت این طرح که دی ماه 97 توسط گروه سلامت الکترونیک دانشکده مجازی و با همکاری معاونت بهداشت، مرکز طبی کودکان، شبکه بهداشت اسلامشهر دانشگاه و مرکز بهداشت بریس چابهار برگزار شد؛ دکتر بهداد قریب متخصص کودکان و نوزادان و همکاران بیمارستانی به منظور ویزیت کودکان زیر 12 سال در مرکز طبی کودکان مستقر و خدمات تخصصی به بیماران مرکز سلامت الغدیر (از شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر) و مرکز خدمات جامع سلامت بریس (از شبکه بهداشت چابهار) با حضور کارشناسان بهداشتی هر دو مرکز ارایه شد.
راه اندازی پزشکی از دور در راستای شعار مجمع جهانی بهداشت 'بهداشت برای همه' برای تمامی بیماران در سراسر کشور، امکان دسترسی به خدمات عادلانه سلامت را میسر می کند. 
پزشکی از دور (تله مدیسین) انجام خدمات تشخیص و درمان پزشکی با استفاده از فناوری های ارتباطات و اطلاعات در زمانی است که بین برخی از اعضای تیم درمان و بیماران فاصله زمانی یا مکانی وجود داشته باشد که در کنار این خدمات می توان واژه سریع تری با عنوان 'سلامت از دور' را در نظر گرفت که شامل: پشتیبانی خدمات مراقبت بیمار از دور، آموزش خدمات تخصصی مراقبت، سلامت عمومی و انجام مراحل اداری حوزه سلامت با استفاده از خدمات سلامت الکترونیکی می باشد. ایجاد این خدمات به صورت بالقوه موانعی چون فاصله، زمان، وضعیت آب و هوا و جغرافیایی مانند دریا، کمبود نیروی درمانی متخصص و هزینه درمان را تا حدود قابل توجهی برطرف می کند. در کنار این مزایا، برقرای نسبی عدالت اجتماعی و خدمت رسانی متناسب به تمامی شهروندان در حوزه سلامت در تمامی مناطق علی رغم کمبود نیروی متخصص از محاسن جانبی ارایه خدمات پزشکی و سلامت از دور است. 
این طرح با حمایت مدیران و سرپرستان معاونت بهداشت دانشگاه (دکتر علیرضا دلاوری)، مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دانشکده مجازی (دکتر سیدسینا مرعشی)، گروه فناوری اطلاعات معاونت بهداشت (دکتر فاطمه حاج علی عسگری)، مرکز طبی کودکان (دکتر شروین بدو)، شبکه بهداشت اسلامشهر (دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن) و مرکز بهداشت چابهار و اعضای هیات علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده مجازی و کارشناسان این دانشکده برگزار شد.
خبرنگار: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی
تهیه کننده:

آذر شهبازی