محتوای خبری دانشکده مجازی

گفت‌وگو با برگزیده نوزدهمین جشنواره ابن‌سینا

دکتر پور شمس آبادی، علاقه‌های درونی و پشتکار فردی را در انجام پژوهش بسیار مهم دانست

روابط عمومی دانشگاه در ادامه گفت وگو با برگزیدگان نوزدهمین جشنواره ابن‌سینا با دکتر اکرم پور شمس آبادي مصاحبه کرد.

دريافت فيلم
جشنواره ابن‌سينا هرساله به‌منظور پاسداشت اساتيد، محققين و پژوهشگران در حوزه آموزش و پژوهش، در نيمه بهمن‌ماه و به نشانه سالروز تأسيس دانشكده پزشكي (15 بهمن سال 1313) در تالار ابن‌سيناي دانشكده پزشكي برگزار مي‌شود. با دكتر اکرم پور شمس آبادي پژوهشگر برتر نوزدهمین جشنواره ابن‌سینا گفت‌وگو كرده‌ايم كه در ادامه مي‌خوانيد.

خانم دکتر ضمن معرفی خود بفرمایید در چه حیطه ایی حائز رتبه شده‌اید؟
از برگزارکنندگان اين جشنواره و دانشگاه علوم پزشکي تهران که افتخار عضويت در ان را دارم تشکر مي کنم. دکتر اکرم پورشمس آبادي هستم که در نوزدهمین جشنواره ابن‌سینا در حیطه‌ی پژوهشگر برتر بالینی برگزیده‌شده‌ام. از دوران دانشجويي به تحقيق علاقه داشتم البته امکانات الان خيلي بهتر است. وقتي در سال آخر تخصص بودم در مورد ترک سيگار با سازمان بهداشت جهاني همکاري کردم.


خانم دکتر در مورد تعداد مقالات و اچ ایندکس آن‌ها توضیح دهید؟
اچ ایندکس اسکوپوس مقالات من 28 و گوگل اسکولار 33 است. در حدود 148 مقاله دارم.

آیا فعالیت اجرایی هم داشته‌اید؟
5 سال معاون پژوهشی مرکز تحقیقات گوارش و کبد وهم زمان معاون پژوهشی گروه داخلی بودم.

خانم دکتر نقش جشنواره ابن‌سینا را در شناسایی پژوهشگران برتر چگونه ارزیابی می‌کنید؟
فکر می‌کنم هر موسسه یا دانشگاهی در کنار فعالیت‌های کشوری مثل جشنواره رازی، برای دانشگاه خود نیز باید فعالیت‌های این‌چنینی داشته باشند که گام ارزشمندی است. این جشنواره کمک می‌کند که دوستان و همکارانمان را در گروه‌های دیگر برای داشتن کارهای مرتبط و فراگیر شناسایی کنیم.

و سخن پایانی؟
در پایان ا گر از من بپرسند که چگونه می‌شود یک پژوهشگر شد؟ خواهم گفت، علاقه‌های درونی و پشتکار فردی در انجام این کار بسیار مهم است. دانشگاه‌ها باید پژوهشگران خود را شناسایی کنند و امکانات خوبی در اختیار آن‌ها بگذارند.



مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی