پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A):
تامز Q&A: تغذیه در ماه مبارک رمضان
دکتر احمدرضا درستی مطلق، استاد تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران،در ارتباط با تغذیه روزه داران در ماه مبارک رمضان گفت: استفاده از انواع شیرینی و مواد پر چرب و پر کالری از افطار تا سحر موجب افزایش وزن می شود. دکتر درستی مطلق افزود: افرادی که از سوزش سر معده و یبوست در ماه رمضان شکایت دارند، از غذاهای پر ادویه، سرخ کرده و غذاهای دیر هضم استفاده نکنند. سبزیجات و آب کافی از افطار تا سحر به رفع یبوست کمک می کند.
ارسال به دوستان