سخنرانی معاون آموزشی دانشگاه در پنجمین کنگره بینالمللی سلامت کشورهای اسلامی
دکتر علامه: وجود هیئت علمی های توانمند و مرجعیت علمی دانشگاه از مزیت های اصلی برای سرآمد شدن بین کشورهای اسلامی است
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجمین کنگره بینالمللی سلامت کشورهای اسلامی پتانسیل های دانشگاه مناسب ارزیابی کرد و برهمکاری معاونت های مختلف برای نمایش در عرصه بین الملل تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، در پنجمین کنگره بینالمللی سلامت کشورهای اسلامی عصر روز دوشنبه 17 آبان 1400 در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان صداوسیما دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه در گفت و گو با روابط عمومی این معاونت ضمن تشکر از همکاران معاونت درمان در برگزاری غرفه گردشگری سلامت در پنجمین کنگره بین المللی سلامت کشورهای اسلامی گفت: تلاش های خوبی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در این کنگره صورت گرفت. دانشگاه با پتانسیل های مناسبی که دارد در زمینه های مختلف گردشگری سلامت می تواند به ارائه خدمت به پردازد. وجود هیئت علمی های توانمند و مرجعیت علمی در دانشگاه های کشور از نکات حائز اهمیت برای موثر بودن در منطقه است و می تواند بین کشورهای مختلف و مخصوصا کشورهای اسلامی سرآمد شود .
وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تهران بیش از 5000 تخت وجود دارد و در آینده به 8000 تخت افزایش پیدا می کند. همچنین امکانات و مزیت های نسبی و انحصاری قابل توجهی در دانشگاه وجود دارد که با همکاری معاونت های مختلف آموزش، درمان، بین الملل باید در تببین و نمایش توانمندی های دانشگاه تلاش کنند.
در این کنگره دکتر علامه در نشست مشترک کشورهای اروپایی نیز به سخنرانی پیرامون معرفی دانشگاه به ویژه وضعیت آموزشی و تعداد دانشجویان بین الملل پرداخت و بر توانمندی و پتانسیل های دانشگاه تاکید کرد و گفت: روشهای نوین آموزشی و آموزش های مهارتی دارای اهمیت است که از طریق شرکت های دانش بنیان ،مراکز مهارت های مختلف و مانکن ها و شبیه سازی آموزش را گسترش خواهیم داد. در حال حاضر آموزش به روش هیبرید است و در دوران شیوع ویروس کووید 19 آموزش مجازی توانسته جای خود را باز کند و ما باید از این چالش به عنوان فرصت استفاده کنیم و به صورت حضوری و مجازی آموزش را ادامه هیم.
نظر دهید