برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی در آستانه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه
دکتر علیزاده: در کارهای علمی، باید خیر و منفعت آن کار را برای خودمان و جامعه لحاظ کنیم
در آستانه روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه هیئت رئیسه این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، دکتر ناهید عین اللهی معاون آموزشی، دکتر مرجان قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر نسرین دشتی معاون بین الملل و دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی، یکشنبه 16 آبان 1400 در سالن جلسات برگزار شد.
دکتر علیزاده در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت مناسبت های گذشته، مانند یوم الله 13 آبان و روز فرهنگ عمومی با اشاره به مناسبت های پیش رو بیان کرد: روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار با توجه به حضور گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی در دانشکده، برای ما حائز اهمیت است و از واحد روابط عمومی و معاونت دانشجویی فرهنگی انتظار می رود تا به نحوی شایسته برنامه های تکریم این مناسبت را اجرایی کنند. همچنین در انتهای هفته با روز جهانی علم در خدمت توسعه مواجه هستیم که این روز را به اساتید و همکاران خود در دانشکده پیراپزشکی تبریک عرض میکنم.
ایشان در ادامه در بیان مفهوم نام این روز افزود: در نامگذاری این روز به مفهوم نافع بودن علم تاکید شده است. شاید این نامگذاری تاریخچه بلندی نداشته و مربوط به 20 سال اخیر باشد؛ ولی در آئین پیشینیان ما، در ادیان الهی و به خصوص در دین مبین اسلام به آن اشاره شده است. به طور مثال، در روایتی پیامبر گرامی اسلام فرموده اند، "پناه می برم به خدا از علمی که هیچ نفعی در آن نباشد" و یا حدیثی از امام علی (ع) نقل شده که می فرمایند، "خیری نیست در علمی که هیچ نفعی برای مردم و جامعه نداشته باشد." بنابراین ما در کارهای علمی، باید خیر و منفعت آن کار، برای خودمان و جامعه را لحاظ کنیم، نکته ای که مقام معظم رهبری هم در صحبت هایشان بسیار به آن اشاره کرده و بر کلیدواژه علم نافع تاکید نموده اند، ایشان در سخنان خود، توجه به نفع کارهای علمی را از وظایف مراکز علمی دانسته و از صاحبان خرد خواسته اند تا علمی که در آینده برای جامعه منفعت دارد را بیابند. ما نیز باید با دوراندیشی و آینده نگری در کارهای تحقیقاتی و پژوهشی، منافع کشور، جامعه و حتی دنیا را در نظر بگیریم.
دکتر علیزاده در ادامه با اشاره به اقدام هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی در واکنش به دستورالعمل پیشنهادی ساختار جدید دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی، گفت: از تلاش ها و کمک های همه همکاران به ویژه دکتر عین اللهی و دکتر قاضی سعیدی در پیگیری این مورد، تشکر میکنم و درخواستم از همه اساتید و افرادی که دارای تریبون هستند، این است که از امکانات در اختیار خود در راه تقویت حوزه پیراپزشکی استفاده کنند، چرا که همانطور که مطرح شد، بحث منفعت و خیرخواهی برای جامعه است و بحث شخصی نیست. منفعت جامعه سلامت کشور در این است که حوزه پیراپزشکی بتواند همچنان با قدرت و صلابت و با آینده نگری به سمتی حرکت کند که روز به روز تقویت شود تا خدمتی که وظیفه اش هست را به جامعه و کشورمان ارائه دهد. ان شاءلله بتوانیم با قدرت این مسیر را ادامه دهیم و منحرف نشود.
رئیس دانشکده پیراپزشکی همچنین درباره تدوین برنامه عملیاتی 4 ساله این دانشکده افزود: طبق سیاست دانشگاه در این مورد، پس از ارائه برنامه های کلان معاونت های دانشگاه در دانشکده نیز به تدوین برنامه عملیاتی خواهیم پرداخت، در این فرصت، مطالعه خود را ادامه می دهیم تا به یاری خدا برنامه ای منطقی، معقول و نافع که برای دانشکده اثرات خیر داشته باشد تدوین کنیم.
در ادامه این جلسه، دکتر عین اللهی معاون آموزشی دانشکده، نکاتی درباره آئین نامه پرداخت حق التدریس مطرح کرد که در رابطه با اجرایی شدن این دستور العمل در دانشکده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین دکتر قاضی سعیدی معاون پژوهشی دانشکده به ارائه مطالبی درباره دستورالعمل دوره دکتری تخصصی پژوهش محور و فناوری محور پرداخت و اعضا نظرات خود را در این باره مطرح کردند.
نظر دهید