• تاریخ انتشار : 1400/10/27 - 14:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1409
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید دانشکده داروسازی

دکتر قناعتی: در داروسازی نیاز به تحولات جدی داریم

رئیس دانشگاه در مراسمی از تلاش های دکتر محمد شریف زاده رئیس پیشین دانشکده داروسازی تجلیل و از دکترمحسن امینی رئیس جدید دانشکده داروسازی خواست تلاش کند شکاف سرعت رشد علمی دانشکده با علم روز دنیا را به حداقل برساند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این مراسم که 27 دی 1400 در سالن اجتماعات دانشکده داروسازی برگزار شد، دکتر قناعتی با گرامیداشت اساتید بزرگ دانشگاه، همچون مرحوم دکتر کابلی و دکتر فرسام  گفت: نگاه صحیح کمک می کند که انسان به راه صحیح برود و این بینش کلان افراد است که  سقف پرواز آنان را تعیین می کند. اگر نگرش خود را درست کنیم بسیاری از مسائل حل می شود.  انسان هایی که اینگونه عمل می کنند مانند دکتر شفیعی و دکتر کابلی ماندگار می شوند.
وی بر حمایت از دانشکده داروسازی تاکید کرد و گفت: داروسازی جایگاه ویژه ای  دارد که می طلبد مسئولان دانشگاه و دانشکده برای پیشرفت آن نگاه ویژه ای داشته باشند و همکاران دانشکده نیز باید دقت کنند خود را  به علم روز دنیا برسانند و با کمک یکدیگر کارهای بزرگی را به انجام رسانند.
رئیس دانشگاه با اشاره به سرعت چشمگیر تحولات علمی دنیا گفت: Metaverse تحول عظیمی را در فضای مجازی ایجاد کرده و با آمدن ان، در چندسال آینده، فضای مجازی امروز را نخواهیم داشت. سرعت تحولات به قدری زیاد است که اگر بخواهیم این شکاف را جبران کنیم باید تلاش خود را بیشتر کنیم.
دکتر قناعتی با تاکید براینکه دسترسی به تکنولوژی اگرچه مهم است اما استفاده و مدیریت صحیح آن به مراتب مهمتر است افزود: انچه من در رشته خودم از تحولات داروسازی می دانم این است که امروزه با تکنیک های پیشرفته Functional   Imaging و MRI و fMRI پیشرفته و پرفیوم و ام آر اسپکتروسکوپی اثر داروها را در بدن انسان و حیوان ها می ببینند و بررسی می کنند. براین اساس نیاز به رادیو داروها و داروهای تشخیصی افزایش می یابد.
رئیس دانشگاه با طرح این پرسش که آیا تکنولوژی که امروز در دسترس داریم جوابگو این تغییرات است و  می توان برای آن جایگزینی داشت افزود: به نظر می رسد نیاز به تغییرات جدی در داروسازی داریم. در کنار کارهای دیگر دانشگاه، عمده رویکرد بنده، به تکنولوژی و رشد در زمینه فناوری های نوین است و در این راستا جلسات منظمی را با دکتر سرکار و  گروه فناوری ها و تجهیزات پزشکی برگزار می کنیم؛ بنابراین در این زمینه از دانشکده داروسازی نیز حمایت می کنم. خوشبختانه در این دانشکده و در مرکز رشد فراورده های دارویی قدم های بزرگی برداشته شده و امیدوارم در آینده این روند با سرعت بیشتر ادامه پیدا کند.
دکتر قناعتی از طراحی های اولیه  شهر علم شهید سلیمانی خبر داد و گفت: امکان فعالیت 2 هزار استارتاپ و استقرار شرکت های دارویی در این فضا خواهد بود و نقشه اولیه ان در اینده نزدیک آماده می شود.
رئیس دانشگاه با بیان اینکه منابع مورد نیاز پیشرفت دانشگاه را در حد توان خود، تامین خواهیم کرد گفت: یکی از خیرین 800 میلیارد تومان برای ساختمان کانسر 650 تخت و زمینی دو هزار متری را به دانشگاه کمک کرده است.
دکتر قناعتی، با اشاره به دانشگاه نسل چهارم گفت: دوران دفاع مقدس به نوعی تبلور دانشگاه نسل چهارم بود. افراد در فیلد آموزش عملی می دیدند و به انسان های برجسته ای مانند شهیدعبدالحسین برونسی و شهید حسن باقری تبدیل می شدند. در دانشگاه نسل چهار نیز افراد باید در فیلد بوده و از علم نافع برخوردار باشند و متناسب با استعدادشان به آنان اموزش داده شود.
وی با نقد سیستم آموزشی موجود گفت: در مدارس مسابقه شاگرد اول شدن در یک مسیر مشخص را راه انداخته ایم و در دانشگاه افراد را با یک شاخص می سنجیم؛  درحالیکه باید کاری کنیم افراد بتوانند استعداد خود را پیدا کنند و در راه شکوفایی آن قدم بردارند. 
دکتر قناعتی انقلاب کشور را مدل بی نظیری دانست و گفت: آنچه در انقلاب پایه گذاری شد اخلاق بود و اوج آن در دوران جنگ بود.  متاسفانه درمراحلی به دلیل اعوجاج فکری که بوجود آمد برخی ارزش ها کمرنگ شد و سبب شد که در طبابت و اقتصاد و... با چالش هایی مواجه شویم و راهکار این چالش ها این است که به عنوان معلمان دانشگاه این اعوجاج را برطرف کنیم و این می طلبد که  خودمان در مسیر درستی قدم برداریم تا بتوانیم تاثیرگذار باشیم.
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود دانشکده داروسازی، معاونت غذا و دارو و داروخانه های 13 آبان را مجموعه ای قدرتمند و با نظم مثال زدنی توصیف کرد و گفت: این عملکرد نشان دهنده وجود نوعی استحکام مکتب داروسازی در این دانشکده است. از خدمات ارزشمند دکتر شریف زاده هم تشکر می کنم و این انتصاب نیز به دلیل اصرار ایشان به خاطر کسالتی که داشتند صورت گرفته است.

آقایی رفت و آقای دیگری آمد
دکتر علی خلج استاد پیشکسوت دانشگاه نیز با ابراز علاقه قلبی خود به دکتر شریف زاده و دکتر امینی گفت:  یک آقا رفت و یک اقای دیگر آمد.
وی با اشاره به ویژگی های برجسته علمی و اخلاقی دکتر شریف زاده گفت: ایشان در مسئولیت های مختلفی  که به عنوان رئیس دبیرخانه شورای آموزش داروسازی و سپس رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه برعهده داشتند خدمات ارزنده ای را به کشور ارایه دادند. برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارت اموزی، جلوگیری از تاسیس بی رویه دانشکده های داروسازی و همچنین حمایت از دانشکده هایی که تازه ایجاد شده بود از جمله اقدامات برجسته ایشان به داروسازی کشور است و در دانشکده داروسازی نیز باوجود اینکه در شرایط سختی مسئولیت را برعهده گرفتند به رشد علمی دانشکده کمک کردند.
استاد پیشکسوت دانشکده داروسازی، دکتر امینی را جانشین مناسبی برای دکتر شریف زاده دانست و گفت: هیچ کدام از اعضای هیئت علمی حاضر نبودند برای این مسئولیت کاندیدا شوند اما وقتی متوجه شدند دکتر شریف زاده به دلیل خستگی و کسالتی که دارند می خواهند مسئولیت را واگذار کنند؛ 11 نفر داوطلب شدند که دکتر امینی با نظر اکثریت، انتخاب شدند.

دانشکده داروسازی خانه اول من است
در ادامه دکتر شریف زاده، رئیس پیشن دانشکده داروسازی، با گرامیداشت یاد اساتید بزرگ دانشکده داروسازی گفت: دانشکده خانه اول من است. در 38 سالی که بیشترین وقت موثر خود را در ان گذارندم؛ روزهای موفقیت و پرچالش و اتفاقات خوب و بد بسیاری را با همکاران تجربه کردم. این دانشکده اساتید والگوهای ارزشمندی دارد که از انان درس انسانیت، همکاری، تواضع، تعهد، مسئولیت و مهربانی یاد گرفتیم.
وی با قدردانی از همه همکاران خود در دانشکده داروسازی و طلب حلالیت از انان افزود: در این مدت با کمک همکاران تلاش کردیم تعادل و توازن را در همه ابعاد حفظ و محیط امن و ارامی را فراهم کنیم تا کارها سرعت بگیرد و بتوانیم اهداف دانشکده را پیش ببریم.
دکتر شریف زاده برای رئیس جدید دانشکده داروسازی ارزوی موفقیت کرد و اطمینان داد همکاران دانشکده با  تمامی توان و هماهنگ و یک دست به دکتر امینی کمک می کنند تا دانشکده ماموریت های خود را به سرانجام برساند.  

فرزند شریف دانشکده جای خود را به فرزند امین داد
دکتر حمید خویی رئیس مرکز رشد فناوری فراورده‌های دارویی، با تشکر از رئیس دانشگاه که به نظر اعضای هیئت علمی دانشکده احترام گذاشته و دکتر امینی را به عنوان رئیس منصوب کرد افزود: به تعبیر یکی از اساتید پیشکسوت دانشکده «فرزند شریف دانشکده پست خود را به فرزند امین دانشکده داد»؛ باید تاکید کنم که عنصر مشترک همه اساتید این دانشکده نجابت و ارامشی است که نتیجه میراث دکتر فرسام و دکتر شفیعی است.
وی برای دکتر شریف زاده ارزوی سلامتی و شفای عاجل و برای دکتر امینی ارزوی موفقیت کرد و گفت: شهادت می دهم دکتر شریف زاده برای خدمت به داروسازی کشور و دانشگاه کم نگذاشت و بهترین و بیشترین کاری را که می توانست انجام داد. دکتر امینی نیز استادی دانشمند و نجیب و وقت گذار است و برای ایشان ارزوی موفقیت می کنم و امیدوارم میراث مکتوب دانشکده را مدون کنند که مکتب دکتر فرسام و دکتر شفیعی ادامه پیدا کند.

هر کوتاهی جفا به مکتب دکتر شفیعی است
در ادامه دکتر امینی رئیس جدید دانشکده داروسازی، با ابراز تاسف از اینکه شرایط به گونه ای پیش رفت که دانشکده از امتیاز کرسی ریاست دکتر شریف زاده محروم شد گفت: تصدی این جایگاه مسئولیت سنگینی است و کسی که این مسئولیت را قبول می کند باید از درون این ظرفیت را در خودش تقویت کند چرا که هرگونه کوتاهی در این مسیر جفا به مکتب دکتر شفیعی است.
وی خواستار حمایت رئیس دانشگاه از تامین تجهیزات و همچنین تامین نیروی انسانی مورد نیاز دانشکده شد و گفت: براساس برنامه چهارساله، برنامه دانشکده را تدوین می کنیم و دو رویکرد مهم پژوهش های سلامت محور مبتنی بر نیاز جامعه و همچنین بازنگری کوریکولوم های عمیق و کاربردی را در دستور کار خود قرار می دهیم. 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 205917
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

سیما صدرای
00/10/30 - 12:57

سلام. بنده معمولا از جلسات اینگونه خوشم نمی آید، چون یک سری حرفهای کلیشه ای مطرح می شود، ولی خدا را شکر این جلسه بار معنوی و شاکرانه ویژه ای داشت، دقیقا ارزشمندی خدمات صادقانه در بین خاطرات و گزارش و حتی خوابهای صادقانه دوستان خود را نشان داد. حس خوبی جاری , ساری شد. خدا را شکر کردم که با تمام کاستی ها در دانشکده داروسازی تهران در ایران، مشغول بکارم. ارزش این حس ها را به سختی می شود هر جایی یافت, با آرزوی سلامت و عافیت و شادکامی برای همگان و نوع اصلی و تام آن با ظهور ابا صالح المهدی عج الله تعالی انشا

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
مهناز خانوي

مهناز خانوي

00/10/30 - 16:06

خداقوت و خسته نباشید به استاد محترم و توانمند جناب آقای دکتر شریف زاده بابت هشت سال مدیریت عالی و تلاش بی وقفه در راستای رشد و ارتقا همراه با حفظ آرامش محیط علمی و پژوهشی دانشکده و خیرمقدم و تبریک بسبار خدمت استاد ارجمند و بزرگوار جناب آقای دکتر امینی گرامی که سالهاست بی حاشیه و پرتوان، خالصانه در دانشکده تلاشهای سازنده داشته اند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *