• تاریخ انتشار : 1400/09/06 - 18:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1211
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با خبرگزاری صداو سیما از افزایش سرعت تحقیقات برای درمان سرطان خبر داد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: روشی جدید برای تحقیقات سرطان ابداع کرده ایم که می‌توانیم سلول‌های سرطانی را بدون نیاز به جراحی در بدن حیوانات نسبتا بزرگ قرار دهیم و نتیجه درمان‌ها و تاثیر دارو‌ها را بررسی کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی در مصاحبه به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در این روش از طریق شریان کوچکی در گوش خرگوش وارد قلب حیوان و از آنجا وارد شریان‌های کبدی شدیم، سپس سلول‌های سرطانی انسانی را در کبد حیوان کاشتیم. یافتن درمان‌های جدید برای سرطان نیاز به مطالعات حیوانی دارد و مزیت‌های این روش کمک می‌کند تا پژوهشگران با سرعت بیشتری تحقیقات را ادامه دهند.

 وی گفت: در روش‌های قبلی مجبور بودیم در طول تحقیقات چندین بار شکم حیوان را باز کنیم و همین جراحی‌های پی در پی باعث مرگ حیوان می‌شد، اما اکنون می‌توانیم از طریق شریان گوش چندین بار وارد بدن حیوان شویم و تاثیر درمان‌ها را بررسی کنیم. در این روش شانس زنده ماندن سلول‌های سرطانی هم بالاتر از روش‌های قبلی است چرا که معمولا بخشی از سلول‌های سرطانی پس از ورود به بدن حیوان از بین می‌رفتند.

مائده روزبهانی دانشجوی دکترا و مجری این طرح گفت: در این روش طی مدت زمانی کمتر از یک هفته و بدون نیاز به کورتون و اتاق تمیز می‌توانیم حیوانات آزمایشگاهی را به سرطان مبتلا کنیم و نمونه‌هایی مناسب برای ارزیابی درمان سرطان در اختیار داشته باشیم.

وی افزود: تیم پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به سرپرستی آقای دکتر قوام زداه به همراه تیمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در این روش همکاری داشتند و از روش‌های غیرتهاجمی اندوواسکولار و تصویربرداری نوین استفاده کردیم که نهایتا موفق شدیم سلول‌های سرطانی را با موفقت به اندام‌های حیوان وارد کنیم.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,رسانه
  • کد خبر : 201177
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *