• تاریخ انتشار : 1400/09/07 - 10:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 442
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

هم اندیشی چالش‌های بیمارستان امیراعلم

معاون درمان دانشگاه بر اولویت اجرای نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک تاکید کرد

جلسه هم اندیشی چالش های بیمارستان امیراعلم با حضور دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه، دکتر حامد عبدالهی رئیس بیمارستان و تیم مدیریتی معاونت درمان و بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، نشست هم اندیشی پیرامون چالش های موجود بیمارستان امیراعلم با حضور دکتر سعید ناطقی معاون درمان، دکتر حامد عبدالهی رئیس بیمارستان، مدیران و روسای ادارات معاونت درمان و تیم مدیریتی بیمارستان شنبه ۶ اذر ۱۴۰۰ برگزار شد.
دکتر ناطقی هدف از جلسه را آشنایی با شرایط بیمارستان،  چالش ها و مشکلات موجود در بیمارستان دانست و گفت:  برخی چالش ها  برای برطرف شدن نیاز به ارتباط چهره به چهره دارد تا از مسایل مرتبط با معاونت درمان که ما می توانیم در تسریع رفع آنها کمک کنیم مطلع شده و با سرعت بیشتر اقدام کنیم.

پیگیری مصوبات با زمانبندی مشخص
معاون درمان دانشگاه افزود: مدیران و روسای واحدها  برای بحث‌های مختلف زمان گذاشته و کار را با فوریت پیش خواهیم برد. برخی مشکلات ساختاری و برخی فرآیندی است.  در صورتجلسه تهیه شده زمان انجام حل مشکلات را به صورت کوتاه‌مدت، میان‌مدت و طولانی مدت با رنگ بندی مشخص آماده می‌کنیم و در جلسه هیات رییسه دانشگاه گزارش خواهد شد.

حمایت از هر اقدامی که منجر به بهبود خدمات و رضایت بیمار شود
دکتر ناطقی اظهار داشت: سید عرفان ترکش مشاور معاون درمان رابط بین همکاران ما در معاونت و مسئولان بیمارستان‌ها برای برقراری ارتباط و تلاش در جهت رفع مشکلات است.  این بازدیدها تاکنون اثر خوبی داشته تجربیات قبلی نشان می‌دهد که همکاران ما در بیمارستان با پیگیری‌هایی که انجام شده حال بهتری داشتند. از هر اقدامی که منجر به رضایتمندی بیماران شود استقبال می کنیم. طرح پرستار پیگیر  نیز طرح خوبی است که فردی مسئول پیگیری از بیمار هست در این طرح می توان اطلاعات بیشتری از بیمار در زمینه پرستاری گرفت.
وی افزود: در زمینه ایمنی و اطفال حریق با چالش های زیادی مواجه هستیم که لازم است برنامه مدونی‌ با جدول زمان بندی و بودجه در این زمینه تهیه کنید. در زمینه تعریف بسته های خدمات گردشگری باید در واقع مبلغ مشخص شود که از سایر کشورها ارائه کننده آن خدمت پایین تر باشد. در این بسته پیگیری بیماران به صورت پزشکی از راه دور در نظر گرفتیم.
دکتر ناطقی در زمینه نسخه‌نویسی و نسخه پیچی الکترونیک گفت:  نیازمندی‌های خود در خصوص تعداد سخت افزار مورد نیاز و سیستم‌های کامپیوتری که نیاز به ارتقا و تعویض را مشخص و در نامه ای به  دفتر فناوری اطلاعات دانشگاه اعلام کنید. همچنین لازم است جلسات آموزشی از سمت بیمه سلامت و تامین اجتماعی در این خصوص به صورت هفتگی برای بیمارستان‌ها برگزار شود.

بازخورد های معاونت درمان اقدامی رو به جلو برای بیمارستان
دکتر عبداللهی ضمن خوشامدگویی گفت: بازخوردهایی که معاونت درمان به ما در حل مسائل ارائه می‌کنند اقدامی رو به جلو برای بیمارستان محسوب می‌شود و می‌توان همزمان از این فرصت در مسئله اعتباربخشی که موضوع مهم برای بیمارستان است نیز استفاده کرد.  برخی از مسائل نیاز به بودجه دارد که باید از سمت دانشگاه حمایت‌های لازم صورت گیرد.
دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان دانشگاه گفت: در زمینه پرستار پیگیر نیرو به تعداد کافی وجود ندارد اما باید در اولویت بیمارستان ها قرار گیرد. در خصوص مددکاری در حال حاضر صرفا به عنوان واحد تخفیف دهنده در اذهان است. مددکاری بالینی موضوع مهم است که دستورالعملهای آن ابلاغ شده است. دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه پیشرو در کاشت حلزون در کشور شناخته می‌شود و باید این عنوان را حفظ کند.  مددکاری کاشت حلزون مغفول  مانده که در این زمینه نیاز به پیگیری‌ دارد. لازم است  نیروهای مددکار به‌منظور انجام طرح مددکار بالینی و کاشت حلزون جذب کنیم.
وی افزود: بحث نسخه‌نویسی و نسخه پیچی الکترونیک با فوریت بسیار در حال اجراست و از اول دی به بعد در صورت عدم انجام این کار بیمه کسور می زند که مصداق تصرف در اموال دولتی است.

اجرای پایلوت طرح پرستار پیگیر در بیمارستان امیراعلم
سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه ضمن تبریک هفته بسیج گفت: بیمارستان امیراعلم در موضوع کووید و موکورمایکوزیس پیشتاز بوده و در کمک به بیماران و معاونت درمان خدمات خوبی ارائه کرده است. طرح پرستار پیگیر با نامه وزارت بهداشت به عنوان بیمارستان پایلوت در امیراعلم آغاز شده است. در این طرح بیماران مبتلا به برخی بیماری ها تا یک سال بعد از ترخیص به صورت هفته ای دو بار با تماس تلفنی پیگیری می شوند که میزان مراجعه و یا بستری مجدد و همچنین رضایتمندی آنها بررسی شود. با اجرا در بیمارستان امیراعلم همکاران پیشنهاداتی داشتن از جمله تماس دو هفته یک بار صورت گیرد. این پیگیری ها چون تخصصی است باید توسط پرستار انجام شود.  
رنجبران به بیان آمار تخت فعال و کادر پرستاری؛ نقل و انتقالات و کمبود نیروی انسانی در بیمارستان امیراعلم و مرودستی پرداخت.
دکتر علیرضا عبدالهی رئیس اداره امور آزمایشگاه‌ گفت: پیگیری بیماران و عوارض بعدی می‌تواند در قالب طرح تحقیقاتی تعریف شده تا بودجه و نیروی انسانی مخصوص خود را داشته باشد. در آزمایشگاه اگر فعالیت فنی انجام شود نیاز به حضور مسئول فنی دارد. موضوع جواب دهی آنلاین، حذف پرینت‌های کاغذی و راه‌اندازی بارکد برای دریافت فرآورده‌های خونی از بانک خون را در دستور کار آزمایشگاه قرار دهید. حضور مسئول فنی تمام‌وقت مخصوصاً که آزمایشگاه بیمارستان واگذارشده است الزامی است.
لیلا ساعدی مترون بیمارستان در زمینه کمبود نیروی انسانی پرستار؛ کمک بهیار هوشبری و خدمات به ویژه برای راه‌اندازی day clinic توضیحاتی را بیان کرد.
مهدی لک مدیر بیمارستان در خصوص آشپزخانه گفت: آشپزخانه باید استانداردهای لازم را کسب کنند و  به سایر واحدها  دانشگاهی همچون بیمارستان رازی ارائه خدمت می‌کند. برنامه جامع برای رفع نواقص موجود داریم  که چند فاز دارد و نقشه آن آماده شده است.
مرجانه تقوی رئیس اداره نظارت بر درمان بستری به بیان نکاتی پیرامون نظارت بستری و اعتباربخشی، چالش‌های مربوط به واحدهای مختلف همچون مددکاری، اورژانس، تصویربرداری، سرپایی، مدیریت فناوری اطلاعات، کنترل عفونت، ایمنی بیمار و مدیریت بحران پرداخت.
معصومه زاهدی رئیس  اداره صدور پروانه‌ها موافقت اصولی در چند مورد مربوط به بیمارستان و درخواست‌های آنها را مطرح کرد.
شیما هادوی مسئول گردشگری سلامت و تغذیه بالینی معاونت درمان گفت:  نظارت در بیمارستان بر  کار پیمانکار اهمیت فراوانی دارد و در صورت لزوم و وجود مشکلات با معاونت توسعه دانشگاه مکاتبه صورت گیرد. کارشناس بهداشت محیط باید زمان تحویل گرفتن اجناس و مواد خوراکی ر داشته باشد و در ساعات غیر اداری مواد خوراکی وارد نشود.
مریم رادین منش رئیس اداره اقتصاد، بیمه و تعرفه  گزارشی پیرامون عملکرد درآمد اختصاصی شش ماهه اول، ۱۴۰۰ نسخه‌نویسی و الکترونیک، وضعیت پرداختی مصدومان ترافیکی، کسورات پیگیری شده و منجر به حصول توضیحاتی را ارائه داد.
دکتر کار گر در خصوص مراقبت‌های دارویی گفت: در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه موضوع واحد مراقبت‌های دارویی مطرح شده است که اقدامات را مرکز درمانی باید انجام دهند. در حال حاضر بیمارستان‌های دانشگاه شرایط  در سطح خدمات دارویی است و باید در سه سال آینده به سطح دوم رقابت‌های دارویی برسیم. به‌منظور اختصاص فضای فیزیکی در کنار تخته ویژه ICU، جذب ۳ داروساز بالینی در هر بیمارستان و دسترسی مشاهده نسخه داروساز در داروخانه در HIS لازم است انجام شود.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه
  • کد خبر : 201202
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *